2777
2789

سلام دوستان من خانه دارم و الان چند ساله ک از درس فاصله گرفتم رشته دبیرستانم تجربی بودش الان تصمیم گرفتم کنکور انسانی بدم شش ماه مونده احساس میکنم دیر شده چون من آشنایی با کتاباش ندارم

خواهش میکنم راهنماییم کنید ایا کسی تجربه ای داره

چ کتابایی رو بیشتر بخونم بهتره

کتاب درسی رو نمیدونین از کجا تهیه کنم کسی نیست بهم بده

از کتابخونه میتونی بگیری

من کتابای درسی رو فقط خوندم یا میرفتم کتابخونه سری کتابهای مرتبط رو میخوندم حقوق قبول شدم

ملکه یخیم❄بزودی سه قلوه های قشنگم به دنیا میان👶🏻👶🏼👶گر نگه دار من آنست که من می دانم، شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه شش ماه بنظرت کم نیست☹️

نه

من خیلی کم میخوندم با تمام خونسردیم رفتم کنکور دادم

ملکه یخیم❄بزودی سه قلوه های قشنگم به دنیا میان👶🏻👶🏼👶گر نگه دار من آنست که من می دانم، شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد🦋
پس اوضاعت از من خیلی منفاوت تر بوده

سلام منم شرایطم دقیقا مثل شماست اگه مایل بودین بهم پیام بدین تا باهم انگیزشی درس بخونیم💖

منتظر نشین که یه دیگه بیاد آرزوهاتو برآورده کنه...دست بذار رو زانوت و خودت بلند شو تا به همه ثابت کنی که میتونی 🙂🌈
چطوري بهت پيام بدم اخه بلد نيستم🙂

بهت درخواست دوستی میدم قبول کن 

منتظر نشین که یه دیگه بیاد آرزوهاتو برآورده کنه...دست بذار رو زانوت و خودت بلند شو تا به همه ثابت کنی که میتونی 🙂🌈