2777
2789
دخترم امروز 20روزش شد، اوایل نوک سینه هام کامل زخم شده بودن الان چند روزیه زخماش خوب شده ولی باز هم بعد شیر دادن نوکشون انگار سوزن فرو میکنن، کی خوب میشه؟ خوب میشه اصلا؟ و اینکه اصلا جرات نمیکنم سوتین بپوشم حتی سوتین کاملا بزرگ و راحت، وقتی میپوشم سینه هامو سفت میکنه، چند باری که رفتیم دکتر مجبور شدم بپوشم اذیت شدم، سینه هام همینطور ولو هستن میترسم بدفرم بشن چکار کنم😓 کسی مثل من بوده نتونه سوتین بپوشه؟؟
لای لای نه مامی ژیانم..من وینه ی باخه وانم..به دل چاودیریت ده که م..بخه وه ده ردت له گیانم..ئه ی به رخوله ی شیرینیم..ئاواتی هه مو ژینم..شه وی تاریک نامینی..تیشکی روژ دیته سه ری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اوایل نمیتونستم ببندم ولی کم کم بهتر میشه.چون اوایل فشار شیر زیاده ولی بعدا شیر با مک زدن بچه هماهنگ میشه دیگه سینه سفت و بزرگ نمیشه.از این نیم تنه ها هم خوبه ببندی.به سفتی سوتین نیست. نوک سینه هم خوب میشه.نگران نباش. من بدترین سینه دردها رو کشیدم.
حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است
عزیزم نگران نباش خوب میشه برای زخم من کرم موتسلا مخصوص زحم سینه استفاده میکردم میتونی اصلا سوتین نبندی و اینکه با گرم شینه هاتو ماساژ بده
مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما               غافل از این که خدا هست در اندیشه ما 
سوتینم مخصوص شیردهیه ولی میبندم سینه هامو سفت میکنه
لای لای نه مامی ژیانم..من وینه ی باخه وانم..به دل چاودیریت ده که م..بخه وه ده ردت له گیانم..ئه ی به رخوله ی شیرینیم..ئاواتی هه مو ژینم..شه وی تاریک نامینی..تیشکی روژ دیته سه ری
حتما پد سینه بزار و سوتین ببند زود عادت میکنی اینجوری زودتر خوب میشی منم خیلی وحشتناک زخم بودن اوایل سوتین نبستم خوب نمیشد تا اینکه کرم هیدرودرم گرفتم میزدم بعد پد میزاشتم بعد یه مدت خوب شد البته من تا 40 روز وحشتناک بود بعدش کم کم خوب شد.
ومن... هنوز و همیشه به همین یک آیه دلخوشم [بندگانم را آگاه کن که من بخشنده و مهربانم]
کرم هیدرودرم مرتب میزنم ولی نوکشون میسوزه، سوزشو میتونم تحمل کنم اینکه نمیتونم سوتین ببندم یخورده رو اعصابمه میترسم سینه هام فرمش بد بشه
نترس خوب میشه کم کم شیر متناسب نیلز بچه میشه من الا سوتین قبل بارداریمو می بندم
مشهدی ها مشهدی ها مشهدی ها مشهدی ها مشهدی ها مشهدی ها مشهدی ها مشهدی ها مشهدی ها مشهدی ها *********************************************************************************************************** فروشگاه اینترنتی با مرکزیت مشهد http://bazar90.ir اگه کار یا هنری دارین که میخواین ارائه بدین میتونین تماس بگیرین یا ایمیل بزنین تو این فروشگاه محصولاتی نظیر پوشک بچه - ترمه - بدلیجات - سفارش کیک و غذای خانگی - قابلمه -کارهای هنری و .... وجود داره
اینا مشکلات ماه اوله بعد شاید مجبور شی شیر افزا هم بخوری چه برسه شیر جمع شه
مشهدی ها مشهدی ها مشهدی ها مشهدی ها مشهدی ها مشهدی ها مشهدی ها مشهدی ها مشهدی ها مشهدی ها *********************************************************************************************************** فروشگاه اینترنتی با مرکزیت مشهد http://bazar90.ir اگه کار یا هنری دارین که میخواین ارائه بدین میتونین تماس بگیرین یا ایمیل بزنین تو این فروشگاه محصولاتی نظیر پوشک بچه - ترمه - بدلیجات - سفارش کیک و غذای خانگی - قابلمه -کارهای هنری و .... وجود داره