2777
2789
عنوان

هرچه دل تنگت میخاهدبگو🥀

84 بازدید | 13 پست

بگید بچه ها سبک شید

من خودم ازوقتی که به دنیا اومدم تا پونوزده سالگی زندگیم عالی بود هیچ غم غصه ای نداشتم بینهابت شادبودم

تقدیر جوری رقم زد ازپونوزده سالگی به بعد هرچی اتفاق بدو تلخ بوددرست پشت سرهم برام اتفاق افتاد الان ازاون دختر شادبی درد یه دختر افسرده شدید مریض پرناامیدی پر دردوغصه باقیمونده ک انگار نفسای اخرشه دنیا چقد نامردی تو:) به روزمیبری اون بالا بالاها یه روز محکم میکوبونی زمین هیچوقت به دنیاوخوشیاش دل نبندید بچه ها هیچوقت

خیلی کمال طلب بودم الان نمیدونم چ بلایی سرم اومده بخودم قول دادم زبانمو بخونم ولی نمیشه همش تنبلی میکنم...

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تا ۱۶سالگی همه چی خوب بعدش گند زده توش شدم یه آدم بی روح

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...
دلم براش خیلی تنگ شده شوهر بی‌معرفتمو میگم🙃 ی ماهه رفته قهره تو این ی ماه چت میکردیم ولی الان ۴روز ...

ینی میخاید طلاق بگیرید😔

سرچی اختلاف داریدباهم

دنیا دو روزه تا میتونید لذت ببرید که فردا خیییییلی دیره هیچ وقتم مشکلاتتون رو خیلی بزرگ نبینید یه روز میاد میبینید برا هیچی زندگیتونو زهر کردین

میشه یه صلوات روح پدرمو مهمون کنی بچه ها اگه تاپیک ختم قرآن برای اموات دیدین حتما منو تگ کنین ممنون میشم🙏
همدردیم خواهری میگفتن دنیا خیلی بی وفاست باورنمیکردم الان دارم میبینم 

لعنت به این دنیا و بعضی ادماش

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...
دنیا دو روزه تا میتونید لذت ببرید که فردا خیییییلی دیره هیچ وقتم مشکلاتتون رو خیلی بزرگ نبینید یه رو ...

اینجوری میگی گفتنش اسونه عزیزم منی ک گل زندگیم کل دلخوشیم مامانمه الان مریضه بدم مریضه فکر نبودنش دنیامو میسوزونه حالا فک کن خدا اینم ازم بگیره مث خیلی چیزای دیگه ای ک گرف دیگ اصلااا نایی برا ادامه زندگی برام نمیمونه

دلم براش تنگ شده از این بدتر همیشه میبینمش ولی دیگه مثل قبل نیستیم نزدیک ۳ ماهه رفته😔

عاشقی درد بی درمونه میفهممت عزیزم سخته خیلیم سخته جدایی انگار قلبتو اتیش میزنن 

الهی همه عاشقابهم برسن توهم به عشقت برسی انشاالله

اینجوری میگی گفتنش اسونه عزیزم منی ک گل زندگیم کل دلخوشیم مامانمه الان مریضه بدم مریضه فکر نبودنش دن ...

من پدرمو سه ماه قبل ازدست دادم ینی هر چی مشکل تا قبل پدرم داشتم انگار یهویی همشون تبدیل به سوءتفاهم شدن چقد بی ارزش الان مرگ هم بنظرم خیلی شیرین میاد ولی اره مشکل حل نشدنی وبزرگ تو هر زندگی خانواده وعزیزانمونه بقیش چرته چرت

میشه یه صلوات روح پدرمو مهمون کنی بچه ها اگه تاپیک ختم قرآن برای اموات دیدین حتما منو تگ کنین ممنون میشم🙏
من پدرمو سه ماه قبل ازدست دادم ینی هر چی مشکل تا قبل پدرم داشتم انگار یهویی همشون تبدیل به سوءتفاهم ...

دقیقا من خودم ازمرگ عین چی میترسیدم وبشدت بدم میومد ب

ولی بخدا الان ازفکراینکه مادرم نباشه دیگه مرگ برام از زندگی شیرین شده میفهممت خدا به دلتون صبربده خدا ارامش دلت باشه عزیزم انشاالله حال دلت خوب بشه❤