مواد لازم
آرد سفید کیک پزی 2پیمانه__شکر یک پیمانه__آب جوش 4 قاشق غذا خوری__ آبلیمو نصف قاشق چای خوری __تخم مرغ6عدد__ وانیل یک سوم قاشق چای خوری یا اسانس موز چند قطره من. اسانس موز میزنم__بکینک پودر یکونیم قاشق چای خوری__ اگر میخوای کیک کاکائویی درست کنی باید چند قاشق از آردو در بیاری و به اندازه همون آردی که کم کردی پودر کاکائو اضافه کنی.
( اول از همه آرد و بکینک پودر رو مخلوط میکنی بعد 3 بار الک میکنی اگر پودر کاکائو میزنی مثلا 6 قاشق از آردو در بیار بجاش 6قاشق پودر کاکائو بزن. همرو باهم که الک کردی بزار کناری
(سفیده و زرده تخم مرغ رو جدا میکنی هر کدومو یذره هم میزنی بعد اون یک پیمانه شکر رو نصفشو تو زرده نصف دیگشم تو سفیده تخم مرغ میزنی. به زرده وانیل یا اسانسو میزنی و همون نصف شکر با همزن خوب هم میزنی که حجمش دو برابر بشه و شکر کاملا توش اب بشه و زبریش تو زرده از بین بره. بعد 4قاشق آب داغ رو قاشق به قاشق اضافهمیکنی قبلش باید همزنت روشن باشه و در حال هم زدن باشیو یواش یواش آبو بریزی که تخم مرغ نپزه.
( حالا به سفیده هم اندازه نوک چاقو وانیل یا دو قطره اسانس موز میزنی. همون نصف شکر هم و ابلیمو هم اضافه میکنی(آبلیمو برا اینه که پف سفیده نخوابه) با همزن اونقدری هم میزنی که حجمش دوبرابر بشه و سفت بشه مثل ماست.
( بعدش اردو سفیده تخم مرغو تو 3 مرحله نوبت به نوبت به زرده اضافه میکنی. یواش هم میزنی. اگه خوب مخلوط نشدبودن در حد دو ثانیه با همزن برقی هم بزن.
اگه کف قالبتو کاغذ روغنی بزنی بهتره مواد بریز توش.
یااگ تو قایلمه تفلون میریزی اصلا کف قابلمه رو چرب نکن.
موادو ک ریختی چند بار کف قالب یا قابلمه رو کوب ب زمین که حباباش خارج بشن.
من کیک تو قابلمه رو دوست دارم دمکنی میذارم ی شعله پخش کن هم رو شعله. زیرشو خیلی کم میکنم معمولا بعد 45 دقیقه کیکم آمادست . یه چاقو میزنی به کیکت و درش میاری اگه تمیز بود چاقوت کیکت پخته
این دستور پخت کیک منه