2777
2789

سلام عزیزای دلم من تازه عروسم و دلم فعلا بچه نمیخواد شرایطش اصلا ندارم، تو این ماه یه رابطه محافظت نشده داشتیم که دقیقا یروز بعد پریودیم بود که قرص اورژانسی خوردم و دوباره یه هفته بعدش پری شدم، دوباره چندروز بعدش رابطه داشتیم و محافظت نشده بود ایندفعه 4تا ال دی خوردم ولی بعد گذشت بیشتر15ساعت 4تا ال دی دیگ خوردم اما تاحالا پریود نشدم الان تقریبا 4روزه خیلی نگرانم 

مصرف زیاد قرص اورژانسی خوب نیست ،نخور دیگه همون ال دی هرروز بخور بهتره روش بهتری برای جلوگیری الانم پریود نشدی شاید چون چندبار پشت هم خوردی هورمونات ریخته بهم

من اگر نیکم وگر بد تو برو خود راباش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص اورژانسی یه بار تو سال جواب میده نباید زیاد بخوری یه روش درست انتخاب کن نمیشه هی قرص بخوری داغون میشه بدنت 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

عزیزم پریودت داغون شده. نگران نباش باردار نیستی 

جلوگیری واقعا سخته میفهمم. قرص ها همش هورمونی آن. 

تنها راهش اینک همسرم جلوگیری کنه طبیعی یا با. کان. دوم

در کل از حالا به بعد همش ترس بارداری داری،! دیگ متاهلی همینه 

سلام خب این روش شما خیلی اشتباهه چون آسیب های جبران ناپذیری به ذخیره تخمدان وعروق خود میزنی قرص اورژانسی درسال یک الی دوبار است نه درماه وفاصله یک هفته دوبار. بعد اینکه قرص اورژانسی پریود را از یک تا سه هفته با تاخیر میندازه وتا 3ماه نظو پریود را بهم میریزه سعی کن ازیک روش مطمئن وکم خطر برای جلوگیری استفاده کنید.