سلام عزیزای دلم من تازه عروسم و دلم فعلا بچه نمیخواد شرایطش اصلا ندارم، تو این ماه یه رابطه محافظت نشده داشتیم که دقیقا یروز بعد پریودیم بود که قرص اورژانسی خوردم و دوباره یه هفته بعدش پری شدم، دوباره چندروز بعدش رابطه داشتیم و محافظت نشده بود ایندفعه 4تا ال دی خوردم ولی بعد گذشت بیشتر15ساعت 4تا ال دی دیگ خوردم اما تاحالا پریود نشدم الان تقریبا 4روزه خیلی نگرانم
مصرف زیاد قرص اورژانسی خوب نیست ،نخور دیگه همون ال دی هرروز بخور بهتره روش بهتری برای جلوگیری الانم پریود نشدی شاید چون چندبار پشت هم خوردی هورمونات ریخته بهم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام خب این روش شما خیلی اشتباهه چون آسیب های جبران ناپذیری به ذخیره تخمدان وعروق خود میزنی قرص اورژانسی درسال یک الی دوبار است نه درماه وفاصله یک هفته دوبار. بعد اینکه قرص اورژانسی پریود را از یک تا سه هفته با تاخیر میندازه وتا 3ماه نظو پریود را بهم میریزه سعی کن ازیک روش مطمئن وکم خطر برای جلوگیری استفاده کنید.