اگر نمیدونی چقد نمک برای برنجت باید بریزی بخون
اینکه بگم برای دوتا پیمونه برنج مثلاً یک قاشق غذاخوری نمک میخاد اشتباهه چون بستگی به میزان آبی داره که توی قابلمه ریختی، خوب حالا اول یه قابلمه انتخاب میکنی و داخلش آب میریزی میزان آب اگر کم باشه برنجت خراب میشه ولی زیاد باشه مشکلی نداره نمک رو تا جایی اضافه کن که شوری آب به تلخی نزنه مثلاً پفک نمکی دیدی شوریش چجوریه آب اگر شوریش اینقد باشه یعنی یکمی هنوز نمک میخاد ولی نباید شوری به تلخی بزنه ته حلقت بسوزه باید کاملاً قابل تحمل باشه اگر دستت اومد شوری آب چقد باشه دیگه کافیه چون نمک رو برنج از آب میگیره حالا برنج رو آبکش کردی بعد متوجه شدی کم نمک هست یکم آب نمک درست کن بریز روش،، اگرم که شور بود یکم با آب بشورش،،، مهم اینه قبل از ریختن برنج اول نمک رو میزون کنی آب رو اضافه یا کم کنی راحتتری، اینجوری هیچوقت برنجت شور یا بینمک نیست