2777
2789

اگر نمیدونی چقد نمک برای برنجت باید بریزی بخون

اینکه بگم برای دوتا پیمونه برنج مثلاً یک قاشق غذاخوری نمک میخاد اشتباهه چون بستگی به میزان آبی داره که توی قابلمه ریختی، خوب حالا اول یه قابلمه انتخاب میکنی و داخلش آب میریزی میزان آب اگر کم باشه برنجت خراب میشه ولی زیاد باشه مشکلی نداره نمک رو تا جایی اضافه کن که شوری آب به تلخی نزنه مثلاً پفک نمکی دیدی شوریش چجوریه آب اگر شوریش اینقد باشه یعنی یکمی هنوز نمک میخاد ولی نباید شوری به تلخی بزنه ته حلقت بسوزه باید کاملاً قابل تحمل باشه اگر دستت اومد شوری آب چقد باشه دیگه کافیه چون  نمک رو برنج از آب میگیره حالا برنج رو آبکش کردی بعد متوجه شدی کم نمک هست یکم آب نمک درست کن بریز روش،، اگرم که شور بود یکم با آب بشورش،،، مهم اینه قبل از ریختن برنج اول نمک رو میزون کنی  آب رو اضافه یا  کم کنی راحتتری، اینجوری هیچوقت برنجت شور یا بینمک نیست 

من کته میذارم ب ازای هر نفر با قاشق نمکم ی قاشق سر خالی میریزم.

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی بیست نفر مهمون مثلاً داریم که مجبوریم آبکش کنیم بعضیا کته دوست ندارن آخه،،،، 

اونو همسرم میپزه ب من مربوط نیس😂😂

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

اونوقت همیشه یه قاشق غذاخوری سرخالی نمک جواب میده به ازای یک پیمانه برنج درسته؟ 

غذا خوری نیست قاشق جا ادویه ای .

برا من ک جوابه