2777
2789
عنوان

کیا اینجوری ان؟

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 44 پست
چقدر تفاهم داریم😭😭😭😭همیشه خوبی کنی بهت بدی کنن

😢😭😭😭

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من همینطورم اما بترس ازاین جور ادمها چون وقتی هی ببشن و هی ببخشن و هی گذشت کنن روزی با یه جرقه کل می ...

اره دیگه درسته می‌گذرم ولی دیگه واقعا یه روز کلا از اون آدم می‌گذرم ن ناراحتی میکنم ن عصبانیت با یه سکوت از روش رد میشیم و خاکش میکنم

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاترمی‌نویسم:/

من اینجوری ام متاسفانه

𝑵𝒐 𝒎𝒂𝒕𝒕𝒆𝒓 𝒉𝒐𝒘 𝒉𝒂𝒓𝒅 𝒊𝒕 𝒊𝒔, 𝒋𝒖𝒔𝒕 𝒌𝒆𝒆𝒑 𝒐𝒏 𝒈𝒐𝒊𝒏𝒈. 𝑪𝒂𝒖𝒔𝒆 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒕𝒐 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒆 𝒂𝒔 𝒔𝒂𝒎𝒆 𝒂𝒔 𝒕𝒉𝒆 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒊𝒆𝒔𝒕 𝒔𝒕𝒂𝒓𝒔 ✨✨✨✨کاربرے بـہ من تعلق گرـ؋ـته؛ تاپیک هاے قبلے براے من نیست...
وااااای من اینجوری ام خیلی داغون شدم چیکار کنم؟ 

من ازشون فاصله گرفتم نمک نشناسیاشون که بادم میاد حرصم میگیره 

🌻 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا 🌻                                               دوت دیریام 🌊😎
پیر شدم واقعا پیرشدم نمیتونم حتی یک لبخند ازته دلم بزنم

هعی من خیلی احساساتی هستم خیلی مهربونم تعریف نباشه ولی خدا خیلی دعاهام زود براورده میکنه قربونش برم ❤😁

من یعنی هرکس بدترین کارم باهام بکنه سریع فراموش میکنم دلم واسه دشمنم میسوزه انقدردل نازکوسادم هرکی توخیابن بهم بگه پول احتیاج دارم حتی طلاهامم بهش میدم اعصابم ازدست خودم خورده چون همیشه به دلم گوش میدم تاعقلم

ضربه نمیخورین؟؟؟؟

چرا از خودم میرنجم و حرصمو سرخودم خالی میکنم ولی دل لامصب راضی به مرگ یه مورچه هم نمیشه موقع دعا برای دشمن هامو دعا میکنم اعتقاد دارم خدا خودش شاهده من کار خودمو میکنم خوبی می کنم چون اجرمو از خودش میخام نه بنده اش

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاترمی‌نویسم:/

من ازشون فاصله گرفتم نمک نشناسیاشون که بادم میاد حرصم میگیره 

من گریه میکنم ناراحت میشم من دوست ندارم کسی از دستم ناراحت بشه من حاضرم خودم ناراحت بشم ولی دیگران ناراحت نشن اگه مقصر نباشم معذرت خواهی میکنم اوضاعم خرابه😭راهکار بلدین؟؟؟؟ 

نمیتونم با کسی مثل خودش باشم 

اره دیگه درسته می‌گذرم ولی دیگه واقعا یه روز کلا از اون آدم می‌گذرم ن ناراحتی میکنم ن عصبانیت با یه ...

دقیقا کاری که من با شوهرم کردم...همیشه هم درمقابلش سکوت میکردم و نادید میگرفتم اما یک جرقه طوری زندگیمون رو بهم ریخت که هیچکی نتونست نظرم رو عوض کنه...این خصلت خوبی نیست چون داغون میکنه ادمو و باعث میشه ازمون سوءاستفاده بشه و فکر کن ساده و احمقیم

خدایا هرلحظه شکرت برای تمام نعمت های زیبایی که وارد زندگیم میکنی  
من یعنی هرکس بدترین کارم باهام بکنه سریع فراموش میکنم دلم واسه دشمنم میسوزه انقدردل نازکوسادم هرکی ت ...

ووواااااای منم دقیقا همینجوری هستم اگه به نیاز مندی پول ندم عذاب وجدان میگیرم یه دقیقه نمازم دیر بشه عذاب وجدان میگیرم کسی ناراحت کنم عذاب وجدان میگیرم قلبم سلطه داره بر عقلم اصلا صدای عقلم. نمیشنوم اگه صدای قلبم گوش نکنم احساس میکنم باهام قهرم کرده

چرا از خودم میرنجم و حرصمو سرخودم خالی میکنم ولی دل لامصب راضی به مرگ یه مورچه هم نمیشه موقع ...

دقیقا من شما خیلی تفاوهم داریم درکتون میکنم من حتی برای خودم دعا نکردم تا الان

من گریه میکنم ناراحت میشم من دوست ندارم کسی از دستم ناراحت بشه من حاضرم خودم ناراحت بشم ولی دیگران ن ...

منم هیمنجوریم دقیقا 

رطب خورده کی تواند منع رطب کند 

چی بگم وقتی خودم از تو بد ترم 

فقط اعتقاد داشته باش آدم نون دل و نیتشو میخوره و توکلت بخدا باشه و از خودش آرامش بخواه 

من یه راهکاری که انجام دادم آدم های زندگیمو کم کرده انگشت شمار شدن الان تا خودم اذیت نشم