2777
2789

پسرم ۳ ساله شده ولی نمیتونه درست جمله بگه

معنی حرفمو متوجه نمیشه

دکتر بردم گفت باهاش زیاد حرف بزن که زدم

حالا یه سریا پیشنهاد کردن بزارمش مهد کودک 

میگن با بچها راحت تر ارتباط برقرار میکنه

با این کرونا چجوری بزارمش مهد آخه😔😔😔😔

🧿❤مامانی عاشقته پسرم❤🧿خواهش میکنم لایک نکنید لطفا 😒🤦🏼‍♀️

من یه خواهری دارم که با بچه اش که یک روزه بود هم حرف میزد الان ماشالله هم دخترش هم پسرش خیلی قشنگ و خوب حرف میزنن این بخاطره اینه که زیاد باهاش حرف نمیزنی الانم دیر نشده میتونی تمرین کنی کارتهای آموزشی براش بگیر خیلی جواب میده

من یه خواهری دارم که با بچه اش که یک روزه بود هم حرف میزد الان ماشالله هم دخترش هم پسرش خیلی قشنگ و ...

ممنونم از راهنماییت 

پس برم کارتای آموزشی براش بخرم 

🤩🤩🤩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم از راهنماییت  پس برم کارتای آموزشی براش بخرم  🤩🤩🤩

خواهش میکنم ولی یادت باشه حرف زدن خیلی تاثیر داره یادم میاد خواهرم کارت آموزشی میوه و حیوانات رو خریده بود سعی کن زیاد باهاش صحبت کنی 

خو خسته نشو  باهاش تمرین کن  اشکال نداره  حساس نشو بهش اعتماد به نفس بده

هر چقدر  باهاش حرف میزنم متوجه نمیشه 

مثلا بهش میگم اسمت چیه 

اسم منو میگه 

😭😭😭😭😭😭😭😭

خواهش میکنم ولی یادت باشه حرف زدن خیلی تاثیر داره یادم میاد خواهرم کارت آموزشی میوه و حیوانات رو خری ...

چشم ممنونم ممنونم 

کارت آموزشی فک کنم جواب بده 🤩

چون تک فرزنده

بخاطر کرونا نه جایی میریم 

نه کسی میاد 

کلن خونه ایم 

اسی اگه نمیتونه درست جملرو بگه باید باهاش کاملا عادی و درست صحبت کنید نه به زبون خودش و بچگونه این از یه جایی به بعد حتما باید قطع بشه وگرنه بچه عادت میکنه همونطور که میشنوه تلفظ میکنه عوض کردنشم سخته این موردی  که گفتم راجب داداشم صدق میکنه چارشم درست صحبت کردن با بچست :)

اسی اگه نمیتونه درست جملرو بگه باید باهاش کاملا عادی و درست صحبت کنید نه به زبون خودش و بچگونه این ا ...

ممنونم از راهنماییت 

حتما کارایی که گفتین انجام میدم 🤩

خاله دختر همسایه ما 3 سالشه تا چند وقت پیش نمیتونسته حرف بزنه، بردنش دکتر گفتار درمانی، مثل اینکه دکتر گفت از چیزی ترسوندینش و صحبت نمیکنه مشکل هم برادر بزرگش بود که خیلی اذیتش می‌کرد ومیترسوندش، حالا ممکنه پسر شما هم از چیزی ترسیده یا شایدم چیز دیگه ای به هر حال همه بچه ها تا 7 سالگی فرصت برای یادگیری و حرف زدن دارن

خاله دختر همسایه ما 3 سالشه تا چند وقت پیش نمیتونسته حرف بزنه، بردنش دکتر گفتار درمانی، مثل اینکه دک ...

نه پسرم از چیزی نمیترسه و نترسیده فوق العاده شیطونه و حرف گوش نمیده 

نمیدونم چرا جمله نمیگه