من یه خواهری دارم که با بچه اش که یک روزه بود هم حرف میزد الان ماشالله هم دخترش هم پسرش خیلی قشنگ و خوب حرف میزنن این بخاطره اینه که زیاد باهاش حرف نمیزنی الانم دیر نشده میتونی تمرین کنی کارتهای آموزشی براش بگیر خیلی جواب میده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اسی اگه نمیتونه درست جملرو بگه باید باهاش کاملا عادی و درست صحبت کنید نه به زبون خودش و بچگونه این از یه جایی به بعد حتما باید قطع بشه وگرنه بچه عادت میکنه همونطور که میشنوه تلفظ میکنه عوض کردنشم سخته این موردی که گفتم راجب داداشم صدق میکنه چارشم درست صحبت کردن با بچست :)
خاله دختر همسایه ما 3 سالشه تا چند وقت پیش نمیتونسته حرف بزنه، بردنش دکتر گفتار درمانی، مثل اینکه دکتر گفت از چیزی ترسوندینش و صحبت نمیکنه مشکل هم برادر بزرگش بود که خیلی اذیتش میکرد ومیترسوندش، حالا ممکنه پسر شما هم از چیزی ترسیده یا شایدم چیز دیگه ای به هر حال همه بچه ها تا 7 سالگی فرصت برای یادگیری و حرف زدن دارن