2777
2789
عنوان

معبران و حس ششمی ها بیاین😟

96 بازدید | 16 پست

(تعبیر خواب)

دیشب بازم خواب عشق سابقم رو دیدم😓

خواب دیدم تو قصر بزرگی در حال بازیگوشی هستیم.من میدویدم اون میدوید میخندیدیم بعد یهو نشست روی مبل منم پریدم بغلش . منو به آغوش کشید موهامو نوازش میکرد و سرمو غرق بوسه کرد 

بهترین احساس بهم دست داده بود تو عمرم همچین خواب خوبی ندیده بودم 

تعبیرش چیه؟؟

درضمن هی نگین حتما غذای سنگین خوردی یا خیلی بهش فکر کردی😓😔

حس ششمتون چه ندایی میده؟😢🤕

خدایاخدایآ آنکه در تنهآترین تنهآییم تنهآی تنهآیم گذآشت رآ در تنهآترین تنهآییش تنهآی تنهآیش بــزآر:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه اگ حس ششمی اومد منو لایک کنی

چشم کسی نیومده ولی شمام حستون رو بگو هرچی دلت گواهی میده😓

خدایاخدایآ آنکه در تنهآترین تنهآییم تنهآی تنهآیم گذآشت رآ در تنهآترین تنهآییش تنهآی تنهآیش بــزآر:)
عزیزم اگه فردی که تو خوابت میبینی عشق سابق شماس به این معنیه که ایشون توی ضمیر ناخوداگاه شما نقش بست ...

دارم عاشقشم درسته خیلی لا*شی شده ولی هنوز دوسش دارم اما اون ازم متنفره معنی این خوابم چیه چرا توی خواب عاشق بود؟!

دارم عاشقشم درسته خیلی لا*شی شده ولی هنوز دوسش دارم اما اون ازم متنفره معنی این خوابم چیه چرا توی خو ...

گلم بیشتر این نمیتونم اینجا توضیح بدم شماره  واتساپم 09362769131میتونم راهنماییتون ‌کنم هفت ساله به صورت حرفه ای سرکتاب باز میکنم فال قهوه میگیرم 

چشم کسی نیومده ولی شمام حستون رو بگو هرچی دلت گواهی میده😓

عزیز درسته گفتی نگین😅ولی من شنیدم ک اگه زیاد بهش فکر کنی این اتفاق میوفته و خابش رو میبینی

اشناس طرف؟؟

عزیز درسته گفتی نگین😅ولی من شنیدم ک اگه زیاد بهش فکر کنی این اتفاق میوفته و خابش رو میبینی اشناس ط ...

عشق سابقمه ولی شش ماهه جدا شدیم اما من زیاد بهش فکر نمیکنم چون حالمو بد میکنه خواب دیشب بهترین احساس ببوووووود

عشق سابقمه ولی شش ماهه جدا شدیم اما من زیاد بهش فکر نمیکنم چون حالمو بد میکنه خواب دیشب بهترین احساس ...

اره درکت میکنم منم زیاد بهش فکر نمیکنم ولی خابش رو میبینم و خیلی خوبه اما بعدش حالم گرفته میشه

گلم بیشتر این نمیتونم اینجا توضیح بدم شماره  واتساپم 09362769131میتونم راهنماییتون ‌کنم هفت سال ...

هزینه فال گرفتنتون چقده؟🙄