2777
2789
عنوان

یعنی بدبخت تر از منم هست؟ 😔💔

884 بازدید | 62 پست

من و شوهرم عاشق هم بودیم.من واقعا عاشقشم.

تازه عقد کردم. بعد 19 روز از عقدمون، یه مهمونیِ لعنتی رفتیم، گفتن به دومادمون زیاد نگاه میکنی. کلی تهمت زدن که نگاهت منظور داشته و من هر چی قسم خوردم که منظور نداشتم قبول نکردن تو تاپیک قبلیم گفتم...

هنوز مشکلم حل نشده، شوهرم گفته بود مهرتو باید 5 تا سکه کنی تا ادامه بدم.من قبول نکردم اصلا بهم زنگ نمیزنه مشاوره هم دوتایی نمیاد بریم. میگه اول مهرتو کم کن بعد میریم. من میگم مهرمو کم میکنم ولی الان کم نمیکنم، اونم پیام داد که شماره کارت بفرس نفقه بریزم برات. اخه من که نمیخام جدا شم.

دوباره زنگ زد که میرم شکایت میکنم ازت که شماره کارت ندادی😐اخه همچین کاری میشه کرد؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظر من این زندگی دیگ بهتره شوهرت توش نباشه 

وقتی اینقدر بی اعتماد ب زنش 

و میگه مهرتو ببخش و فلان 

کوتاه نیا 

هرگز یادت نره خوشش بیاد خودش نیاد 

منتشو نکش 

بگو برو هرکاری میخوای بکن 

طلا ک پاکه چ منتش ب خاکه 

ب سود خودش حرف زده اصلا منت کشیشو نکنیا 

خارج از محدودهٔ ازدواج شما، هیچ عشق کاملی، انتظار شما را نمی کشد. پس از عشق و حسی که دارید لذت ببرید.