2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بگی آزمایشش چطوری بود  همون آزمایش خون یا چیز دیگه ای هم هست

رفتم دکتر پاپ اسمیر انجام دادم مایع داخل رحم فکر میکنم داد بردم آزمایشگاه 

علائم داشتی ازمایش دادی؟

تقریب‌ا یه ماهو نیم پیش چند تا دونه روی ناحیه تناسلی و یدونه بین واژن و مقعد احساس کردم خیلی کوچیک در حد جوش خیلی ریز اما جوش نبود متاسفانه اطلاعاتی نداشتم گرفتم کندمشون بعدش سرچ کردم ترسیدم زگیل باشه رفتم دکتر آزمایش نوشت پماد داد ولی پماد نزدم همون زخمهارو سرکه سیب میزدم هر روز رو پوستم بود میذاشتم خشک شه بعد لباش میپوشیدم خوب شد الان نیست ولی خب آزمایشش مهمه که مشخص شه

تقریب‌ا یه ماهو نیم پیش چند تا دونه روی ناحیه تناسلی و یدونه بین واژن و مقعد احساس کردم خیلی کوچیک د ...

درسته ولی نگران نباش خوندم اکثرا سیستم ایمنی ازبین میبرتشون و خود بخود خوب میشن 

جسارتا رابطه مشکوک داشتید؟

درسته ولی نگران نباش خوندم اکثرا سیستم ایمنی ازبین میبرتشون و خود بخود خوب میشن  جسارتا رابطه ...

دوبار ازدواج کردم برا همین خیلی نگرانم میگم نکنه چیزی بوده و....