2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ما شبکه کارتون .شبکه مستند .وشبکه هایی که فیلم وسریال ایرانی میزاره tv24

وشبکه های ورزشی .واخبار .منم پسر بزرگ دارم وحساسم.

شبکه بد که تا حالا نداشتیم .ولی بله فیلمهای خارجی یه سری شبکه ها صحنه هاشو حذف نمیکنند که کلا نمیبینیم  .

چیز به درد به خوری هست میتونی شبکه هایی که نمیخواهی حذف کنی

وخدا نابترین لیلی دنیای من است .
عزیزم ما شبکه کارتون .شبکه مستند .وشبکه هایی که فیلم وسریال ایرانی میزاره tv24 وشبکه های ورزشی .واخ ...

منم همیمطور tv24عالیه خدایی علاقه ای به فیلم های جم ندارم و هیچوقتم نگاه نکردم بچمم خیلی کوچیکه ما فیلم خارجیاشو میتونیم فعلا ببینیم مرسی ازت 

یاهست هستین؟

منم همیمطور tv24عالیه خدایی علاقه ای به فیلم های جم ندارم و هیچوقتم نگاه نکردم بچمم خیلی کوچیکه ما ف ...

فکر کنم بله .کلا فیلمها خیلی بینش تبلیغ میزارند .

وخدا نابترین لیلی دنیای من است .
یکم اره خخخخ ولی واقعا گفت نبینم ماهواره نصب کنینا تو دیگه بچه داری بخدا

بگو چشم سلطان

امضا بلد نیستم، انگشت میزنم.  https://www.ninisite.com/discussion/topic/7836215/%d8%ac%d9%88%da%a9-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d9%85%d8%ac%d8%a7%d8%b2