2777
2789
عنوان

شوهرم بهم خیانت کرده

1173 بازدید | 63 پست

شوهرم بهم خیانت کرده با یه زن ۲۸ ساله مطلقه که دکتر تشریف دارن و بچه هم نداره. داره زمینه رو فراهم میکنه شوهرمو با خودش ببره یونان. من دو روزه متوجه قضیه شدم.من و شوهرم ۴۰ سالمونه و یه پسر ۸ ساله داریم و شوهرم شغل و درآمد آنچنانی نداره. وضع مالیش یعنی اصلا اوکی نیست. ولی خانم دکتر برا خودش داروخانه هم داره. بالاخره که به هر نحوی دستشون رو شد برام. حالا شوهرم به گوه خوردن افتاده. عصری زنگ زدم به اون زنیکه منو شست و پهنم کرد. بی جواب موندم. توروخدا بهم بگین بهش چی بگم من کلا تو جواب دادن کم میارم. برگشته به من میگه شوهرت جونمه جیگرمه عشقمه هفته ای دوبار باهام س ک س داشته دلت بسوزه داریم با هم میریم یونان تو هم بمونی تو کف شوهرت و ...

میگه من دکترا دارم ماهی ۲۰ تومن درآمدمه مزاحمم نشو وکیل دارم اگه کاری داشتی با وکیلم صحبت کن😭😭😭😭

دکترای کشورمونو

هه😏

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرده شور هرچی زن و ببره که به همجنس خودش رحم نمیکنه

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍

بزا بره 😂

بنده خدا بخت بهش رو کرده😜😂

بنظرمن عشق بالاتر از غرورمثلا خودِ من بارها شده ك بخاطر عشقی ك به پیتزا داشتم غرورمو زير پا گذاشتم و گفتم تورو خدا يه یتیکشم به من بدين😜 🍕🍟🍷