2777
2789

من سال ۹۷ اونجا زایمان کردن دکترم هفت برادران بود حالا دوباره برای زایمان دومم میخام اونجا برم خاستم ببینم کسی تازگی اونجا زایمان کرده هزینش چقدر شده و رسیدگیشون چطوره

بچه هام نفس هامـــ♥

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میلاد نمیتوتی بری؟ دکتر هفت برادران میلاد هم هستن. من اونجا بودم دوباره میرم میلاد

چرا اگه بگه بیا میلاد میرم اونجا چطوره اطلاعی ندارم!!

بچه هام نفس هامـــ♥
چرا اگه بگه بیا میلاد میرم اونجا چطوره اطلاعی ندارم!!

خصوصیه

من ۹۷ اونجا طبیعی زایمان کردم البته ماما همراهم داشتم فوق العاده بود از هر نظر

یکماه دیگه زایمانمه انشالله دوباره میرم میلاد

اتای خصوصی ام گرفته بودم

عاشقتم...نه اینجور, بدجور!
خصوصیه من ۹۷ اونجا طبیعی زایمان کردم البته ماما همراهم داشتم فوق العاده بود از هر نظر یکماه دیگه ز ...

انشالله ب سلامتی پس بچه هامون همسنن منم ۹۷ زایمان کردم دوماه دیگه هم دومی میاد.. هزینش چقدر بود اون سال؟؟ دکترت کی بود

بچه هام نفس هامـــ♥
هفت برادران آزاد حدود ۶ تومن بود ک با بیمه زیر ۱تومن شد

من تو زهرای مرضیه بودم رسیدگیشون خوب بود ولی دکتر یه ساعت مونده ب زایمان اومد دلم میخاست زودتر میومد ۴ساعت درد کشیدم تا اومد.. هزینه هم یک و دویست دادم بعد بیمه همشو پس داد

بچه هام نفس هامـــ♥
من تو زهرای مرضیه بودم رسیدگیشون خوب بود ولی دکتر یه ساعت مونده ب زایمان اومد دلم میخاست زودتر میومد ...

خب دکترا ک ازون اول نمیان

نزدیک زایمان میان‌ مگر اینکه قبل از شما بیمار دیگه ای باشه و مجبور باشن بخاطر اون زودتر بیان

عاشقتم...نه اینجور, بدجور!