2777
2789
عنوان

بی بی چک هاله دار در حد چشم عقابی🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 1592 بازدید | 66 پست

يكي بياد به دادم برسه 😔 من ١٤ ماه پيش پريود شدم تقريباً يه هفته است سينه هام حساس شده  صبحها هم حالت تهوع دارم زير دلم احساس ميكنم باد توشه 😔 امروز بعداظهر هم بيبي زدم منفي بوده نظر بدين شايد زود بيبي چك زدم ؟ چي كار كنم ؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

يكي بياد به دادم برسه 😔 من ١٤ ماه پيش پريود شدم تقريباً يه هفته است سينه هام حساس شده  صبحها ه ...

منم فردا دوباره میزنم اگه پررنگتر نشد دیگه نمی‌زنم 

حتما کاذبه

البته من ماه قبل ۲۲ پریود شدم 

می‌دونم هنوز زوده 

ولی خب وقتی هاله میفته باید هر روز پررنگتر بشه

چه مارکی زدی؟! دوره هات منظم هست؟!

مديكو زدم . دو ماه آخر ٣٠ روزه پريود شدم ولي قبلش ٢ ماه ماهي دو بار و قبل از اون هم تقريباً ٣٠ ٣٤ روزه دكتر هم كه رفتم براي اون ٢ ماه كه هر ماه ٢ بار ميشودم يه دارو داد كه بعد اوكي شدم ولي دو ماه آخر دقيق ٣٠ روز

منم فردا دوباره میزنم اگه پررنگتر نشد دیگه نمی‌زنم  حتما کاذبه البته من ماه قبل ۲۲ پریود ش ...

به نظر من هم زود چك كردي ، ولي مال من اصلا حاله هم نداشت 😒 ولي سختيش اينه كه ادم بلاتكليفه و من از حالت تهوع و پري زير شكمم و كمر درد نارحت ميشم😔

به نظر من هم زود چك كردي ، ولي مال من اصلا حاله هم نداشت 😒 ولي سختيش اينه كه ادم بلاتكليفه و من از ...

من دیشب آخرشب یه مدیکور خریدم زدم 

بازش کردم دیدم مدلش فرق می‌کنه 

انگار جدید هست 

خلاصه منفی شد 

حتی الان که خشک شده هاله سفید داره🤣

مديكو زدم . دو ماه آخر ٣٠ روزه پريود شدم ولي قبلش ٢ ماه ماهي دو بار و قبل از اون هم تقريباً ٣٠ ٣٤ رو ...

حالا بذار دو روز دیگه ببین اگه پریود نشدی دوباره بزن 

منم کمردرد و درد پری دارم 

درد سمت چپ 

و چیزی که بیشتر منو مشکوک کرد دمای بدنم بود 

من خیلی به دمای بدن مطمئن هستم 

هر وقت می‌خوام پریود بشم دمای بدنم یهو نیم درجه میاد پایین 

و اینکه قبل پریود هم که دما بالا هست معمولاً دیگه خیلی زیاد باشه ۳۶ و ۷ یا ۸ هست.

الان دمای بدنم ۳۷ یا ۳۷ و ۳ هست

توي عكس خيلي معلوم نيست ولي انشالا كه مثبت بشه . من كه الان رفتم دستشويي خون اب دارم حالا نميدنم پري ...

خیره انشاءالله 

آره خیلی کمرنگه همه میگن منفیه 

لانه گزینی معمولاً زودتر باید انجام بشه

توي عكس خيلي معلوم نيست ولي انشالا كه مثبت بشه . من كه الان رفتم دستشويي خون اب دارم حالا نميدنم پري ...

چند تا عکس که اول گرفتم میذارم 

ببین شاید تو اینا دیده شد