2777
2789
عنوان

واكسن كرونا وباردارى

74 بازدید | 11 پست

سلام بچه هامن چندروز بعدموعدم واكسن كرونا زدم سينوفارم،،الانم ناخواسته باردارم خيلى ميترسم كاملاتوشكم يعنى واكسن روش تاثيرنزاره؟؟

بگويارب،چه بدگفتم چه بدكردم كه خويشتن را نزدت ديوودد كردم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تحت نظردکترباش بهشون بگو ازمایشات وسونوات حتمابروچون کوچک بوده سن بارداریت

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

نترس اتفاقی نمیوفته  دوستای من تو بارداری زدن

من خيلى توشك وبهتم حالا كنارنيومدم باباردارى همسرم ميگه سقط كنيم خودم هزارجورفكرتوسرمه نه فوليك اسيدخوردم نه آز پيش باردارى دادم ازون ورم لقاح مصادف شده باآمپول كرونا 

خيلى ميترسم😔

نترس توکلت بخداباشه اماخوب احتیاط شرط عقله 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

نترس توکلت بخداباشه اماخوب احتیاط شرط عقله 

اى خدا خيلى شرايط بديه من اصلاآمادگى نداشتم اصلافكرشم نميكردم باردارباشم

اى خدا خيلى شرايط بديه من اصلاآمادگى نداشتم اصلافكرشم نميكردم باردارباشم

هدیه خداست بپذیرش  بعدم الان شوکه شدی  چندروزدگه حالت خوب میشه  کم کم علاقمندمیشی وقتی حرکاتشوتوبدنت حس کنی حاضری بخاطرش ازدنیابگذری

هدیه خداست بپذیرش  بعدم الان شوکه شدی  چندروزدگه حالت خوب میشه  کم کم علاقمندمیشی وقت ...

خيلى نگرانم به خاطرهمين واكسن كرونا واينا همش منفى بافى ميكنم

من خيلى توشك وبهتم حالا كنارنيومدم باباردارى همسرم ميگه سقط كنيم خودم هزارجورفكرتوسرمه نه فوليك اسيد ...

میشه یه سوال از شما بپرسم. چرا شماها خیلیاتون اول کاری رو انجام میدید بعد راجب عواقب فکر میکنید؟ از نظر خودتون کمی عجیب نیست؟

خوب خواهر من قبلا فکر میکردی که الان کاسه چه کنم چه کنم دستت نگیری

میشه یه سوال از شما بپرسم. چرا شماها خیلیاتون اول کاری رو انجام میدید بعد راجب عواقب فکر میکنید؟ از ...

عزيزم من حتى يك درصدهم احتمال نميدادم بارداربشم ٨سال تمام به همين روش پيشگيرى كرده بودم ازكجاميدونستم دقيقا وقتى واكسن كرونا زدم ناخواسته باردارميشم هنوز توشك بارداريمم