2777
2789
عنوان

سونو رحم و تخمدان

286 بازدید | 26 پست

سلام دوستان من فردا سونو رحم و تخمدان دارم چون سینال اف و لتروزول استفاده کردم میخواد سایز فولیکول هامو ببینه بنظرتون امشب بایذ نزدیکی داشتع باشم؟؟ 

چ ربطی داره😂😂😂😂😂

دوست عزیز وقتی نظرت با من کاملا مخالفه لازم نیست پاچه من را بگیری عزیزم فقط بگو مخالفم منم برا اینکه شما از شوهر خود و یا هرکس دیگری ناراحتی میذارم پای کمبود های زندگیت و جوابتو نمیدم تشکرررر😂♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گفتم شاید قبل اینکه امپول آزادسازی بده باید اسپرم باشه توی لوله ها

ن عزیزم وقتی سونو کرد میگه کی ها بعد امپول و اینا نزدیکی کنی

دوست عزیز وقتی نظرت با من کاملا مخالفه لازم نیست پاچه من را بگیری عزیزم فقط بگو مخالفم منم برا اینکه شما از شوهر خود و یا هرکس دیگری ناراحتی میذارم پای کمبود های زندگیت و جوابتو نمیدم تشکرررر😂♥️
برای سونوی واژینال نباید شب قبل نزدیکی داشته باشیم. 

من 2تاسقط داشتم اولی قلب تشکیل نشده بود دومی مول بود. 

ولی رفتم دکتربرای پیش بارداری که دیگه اقدام کنم و زیر نظر باشم برام سونو واژینال و عکس رنگی رحم ننوشت . شماچه مشکلی داشتین که براتون نوشته؟ 

لطفا برای سلامتی مامانم دعا کنید دوست جونیا😘😘

سلام ربطی که نداره ولی الان نزدیک تخمکگذاریت اگه هست نزدیکی داشته باشی خیلی خوبه

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆
سلام ربطی که نداره ولی الان نزدیک تخمکگذاریت اگه هست نزدیکی داشته باشی خیلی خوبه

چطور باید حساب کنیم که چه وقتی نزدیک تخمک گذاریه؟

ببخشیدسوال میپرسم آخه من بلد نیستم😔

لطفا برای سلامتی مامانم دعا کنید دوست جونیا😘😘