2777
2789
عنوان

چه جوری از مدرسه مطالبه کنیم؟

86 بازدید | 9 پست

دخترم خجالتی است و غیر انتفاعی میره اول سال ازشون خاسیم باهاش بیشتر کار بشه .

الان که داره دی میشه چطوری ازشون مطالبه کنم چه کارهایی واسش انجام دادن که هم مطالبه کرده باشم هم امری نباشد ؟!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی چی باهاش بیشتر کار کنن؟ مگه فقط بچه ی تو توی کلاسه؟؟؟

کاش والدین یکم درک میکردن

من معلم کلاس اول ابتدایی هستم..۲۵ نفر دانش اموز دارم . کلاس ۴۰ دقیقه ای که ۱۵ دیقش میره به ساکت کردن بچه‌ها. میمونه ۲۵ دیقه

مگه میشه به هر دانش آموزی تک تک رسیدگی کنن؟؟؟؟؟؟؟

کلی خرج غیر انتفاعی کردیم. وگرنه فرستادیم دولتی

غیرانتفاعی هم برا این نیست که تنها به دختر شما رسیدگی بشه. برا اینه که معلم درسای بیستری نبست به کتاب میگه... به عبارتی تدریسش بهتره

غیرانتفاعی هم برا این نیست که تنها به دختر شما رسیدگی بشه. برا اینه که معلم درسای بیستری نبست به کتا ...

مگه گفتم تنها؟؟

ولی واسه درس و مشق صرف هم مدرسه نمیرن بچه ها

توقع میره یکم تو روابط اجتماعی هم پرورش بدن

مگه گفتم تنها؟؟ ولی واسه درس و مشق صرف هم مدرسه نمیرن بچه ها توقع میره یکم تو روابط اجتماعی هم ...

روابط اجتماعی که از اسمش معلومه. تو اجتماع شکل میگیره.... معلم که نمیاد روابط اجتماعیو یاد بده..... فقط درست و غلط یودن رو تذکر میده. اون تا الان از خونواده یاد گرفته رفتار رو

غیرانتفاعی هم برا این نیست که تنها به دختر شما رسیدگی بشه. برا اینه که معلم درسای بیستری نبست به کتا ...

شما رو نمیدونم. ولی خیلی معلم ها برای راحتی کلاس گردوندن خودشون همش دم بچه های رودار رو می بینن و ب بچه های کمرو و خجالتی کم محلی میکنن