2777
2789

واسه تعمیر خونه س

و قرض پس دادنه

طلا یا دلار بخریم

یا بانک بزاریم؟

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طلا فروختنش ضرر

بانک بهتره

♡منو در تاپیک های فان و خاطره خنده دار تگ کنید♡ ◇آدرس آنلاین شاپم : online_shap_radman◇ ♧آدرس آتلیه آنلاینم : atelier_online♧ ☆به نیرو جهت کار در آنلاین شاپ نیازمندیم☆ □درخواست دوستی قبول نمیکنم□•°تیکر برای شب یلدا هست°•
طلا فروختنش ضرر بانک بهتره

منم‌میگم کم اجرت بگیرم بازم اجرت و مالیات داره

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
ارز دیجیتال اگه بلدی

اصلا بلد نیستم

نمیتونم ریسک کنم

بخدا همین ۱۰۰ تومن رو از پدر و مادرم قرض کردم

طلا ریسکه مامانم پارسال خرید ۱۳۰۰ پول لازم شد فروخت ۱۱۰۰سه ماه پیش  بذار بانک پارسیان تو لوتوس ...

اسم حسابشه لوتوس

طلا ریسکه مامانم پارسال خرید ۱۳۰۰ پول لازم شد فروخت ۱۱۰۰سه ماه پیش  بذار بانک پارسیان تو لوتوس ...

دقیقا مشکل من اینه نمیخوام اصلا ریسک کنم یه تومنش واسه م یه تومنه

یا دلار بخر یا طلا، اینا توافق نکردن همه چی میره بالا

خدا لعنت شون کنه

لعنت😶