2777
2789
عنوان

بیایید بگید از چ طریقی با نی نی سایت اشنا شدید... مخصوصا اقایون 😄

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 80 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما ببخشید دشمنتون شرمنده 

خواهش میکنم

سلامت باشید ممنون

خدایا دنیایت جایِ قشنگی نیست ، کاش به قلبم میدادی دستورِ ایست..........🖤™️                                                                                                      مهیار..........🖤™️
به نطر من اینجا برای آقایون مفید تره‌ بیشتر با چهره واقعی و نیازهای خانوما آشنا میشن

من خودم هفته ۸ بارداریم برا اطلاعات گرفتن در این زمینه عضو شدم نمیشه گف فقط برا اقایون مفیده چون خیلی مسایل که نمیدونیم اگاه میشم مثلا چه قرص هایی تو بارداری مضره که دکتر مینویسه و بچه بیش فعال میشه مثل اهن و اسید فولیک

ممنون عزیزدلم  من شانسی شانسی اومدم 🤭😁❤️

چی داشتی سرچ میکردی😝

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
فکرکنم در مورد هدیه تولد بود 🤭راستی آبجی صبح بخیر به ترکی چی میشه 

آهان 😍اماکامنت منوبخون   

میشه سحرین خیر😍

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
واسه عجب چیزی عضو شدی 🤭مغزم هنگید 🤭🤭مرسی فدات شم 

خدانکنه😍