2777
2789
عنوان

اینکه ازدواج کنی...

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 19 پست
خانوادت نظرشون چیه

سپردن به خودم

ما کلا هممون نسبت به هم خیلی عاطفی هستیم

نمیدونم شاید باید بیشتر بهش فکر کنم ولی تا اینجا تنها مشکلم فقط دوری از خانواده و دلتنگی براشونه با اینکه حتی خیلی وقتا هم پیش میاد که بحثمون میشه و ارزو میکنم کاش بشه بذارم برم ولی موقع عمل اینجوری دلم میلرزه  

چقدر خوب من دانشگاهم شهر خودمونو زدم نرفتم جای دیگه برا همین اصلا تجربه ندارم دوری از خانوده رو تا ...

عزیززم من از دبیرستان خوابگاه رفتم ینی 16سالگی 

خیلییی زیاد وابسته بودم و خیلییی اذیت شدم ،ولی هر جوری بود طاقت آوردم ،هرچی خونواده اصرار کردن که برگردم گوش ندادم و حالا خیلی خوشحالم ،آخه دیگه الان برام عادی شده و زمان دانشگاهم شهر دور و با چند ماه نیومدنم مشکلی نداشتم

:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیززم من از دبیرستان خوابگاه رفتم ینی 16سالگی  خیلییی زیاد وابسته بودم و خیلییی اذیت شدم ،ولی ...

اوووووووووف چه زیاد

کاش منم دانشگاهو یه شهر دیگه میزدم تا یکم به دوری عادت کنم

موفق باشی باشی عزیز دل