2777
2789
عنوان

اینکه ازدواج کنی...

183 بازدید | 19 پست

با یه نفر که خونوادش شهر خودتون باشن ولی خودش تو یه شهر دیگه باشه بخاطر موقعیت شغلیش و بعد از ازدواج قاعدتا باید برید و تو اون شهر زندگی کنید دور از خانواده هر دو طرف

با دلیل بهم میگید خوبه یا بد؟ 

شخصا قبول نميكنم چون پيشرفتم توو شهر خودمه

شمام اگه هدفي نداري و فرقي برات نداره اين شهر و يه شهر ديگه خب ميتوني قبول كني

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ک دوس دارم دور از خانواده 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

اگه دختر مستقلی هستی و از پس همه کارا خودت بر میای و عادت داری خوبه وگرن باید خیلی سختی بکشی مخصوصا اینکه دور از خانواده باشی

او خداوند ناممکن هاست در حالی که تو بر ممکن گریه میکنی😊❤🌈 

اگه طرفم واقعامردایده آلیه وازهرنظرک بگی همونیه ک خودم میخام چراکه نه

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

من نمیتونم 😐چون خیلی وابسته خانوادم 

گاهی حس میکنم تو شهر دیگه اصا اعتماد به نفس ندارم 😂

واسه همین میگم نه 😐

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
شخصا قبول نميكنم چون پيشرفتم توو شهر خودمه شمام اگه هدفي نداري و فرقي برات نداره اين شهر و يه شهر د ...

از نظر هدفی که فعلا شغل خوب پیدا کردنه و اتفاقا اگه برم برام بهتره

از نظر دیگه ای گفتم

مثل دلتنگی یا تنها بودن تو یه سری موقعیتا که نیاز داری یکی پیشت باشه

از نظر هدفی که فعلا شغل خوب پیدا کردنه و اتفاقا اگه برم برام بهتره از نظر دیگه ای گفتم مثل دلتنگی ...

از لحاظ دلتنگي هم به احساستون بستگي داره و قابل كنترله

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

اگه دختر مستقلی هستی و از پس همه کارا خودت بر میای و عادت داری خوبه وگرن باید خیلی سختی بکشی مخصوصا ...

من هم مستقلم هم از نظر عاطفی خیلی به خانوادم وابسته ام  اصن یه چیز عجیبیه هااااا

الان هنوز نه باره نه به داره با خواهرم اشک میریزیم  

من هم مستقلم هم از نظر عاطفی خیلی به خانوادم وابسته ام   اصن یه چیز عجیبیه هااااا الان هنوز ن ...

خانوادت نظرشون چیه

او خداوند ناممکن هاست در حالی که تو بر ممکن گریه میکنی😊❤🌈 
من از خدااااامه عاشق یه شهر دیگه زندگی کردن و تجربه های جدیدم دور ار خونواده رو میشه تحمل کرد سخت ...

چقدر خوب

من دانشگاهم شهر خودمونو زدم نرفتم جای دیگه برا همین اصلا تجربه ندارم دوری از خانوده رو

تازه شاید باورت نشه از این مسافرتاییم که میبرن از طرف مدرسه و دانشگاه مثل راهیان نور یا مشهد هم نرفتم تاحالا

در این حد ینی