2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فنگ شویی نه ولی مینیمال هستم یعنی خداقل خرید و حداقل لوازم و کلا حداقل رو دارم و خونم خلوته و تمیز

فقط از اصول فنگ شویی اینکه میگه بهتره همه چیز گرد باشه یا گوشه تیز نداشته باشه 

بهتره ورودی خونه خلوت باشه 

و بهتره مجسمه و شمع خاموش تو خونه نباشه رو می دونم و رعایت می کنم بنظرم انرژی خوبی دلره 

حلالم کنید و خدانگهدار   
به نظرم همش مزخرفه .این همه ثروتمند بوده از روز اول این چرت و پرت ها هم تازه درست کردن جیب خودشون&nb ...

منکه خیلی درگیرش شدم دیروز تابلوهای خونه رو دراوردم و گذاشتم بدم بره

من فنگ شویی نه ولی مینیمال هستم یعنی خداقل هرید و حداقل لوازن و کلا حداقل رو دارم و خونم خلوته و تمی ...

میدونی چیه یاسی جان سالهاست کارامون قفل شده شوهرم هر چی تلاش میکنه نتیجه نداره من به هر دری میزنم ک متوجه این مشکل بشم دیگه هر روشی بگی و انجام دادم تا اخرش رسیدم ب فنگشویی ک ی خانمه کارشناسه دوستمم هست تو اینستا مطالبشو خوندم کنجکاو شدم بعد ازون دارم اصولشو رعایت میکنم 

میدونی چیه یاسی جان سالهاست کارامون قفل شده شوهرم هر چی تلاش میکنه نتیجه نداره من به هر دری میزنم ک ...

ان شا الله که گره از کارش باز بشه بنظرم حتی اگه باعث ثروتمند شدن نشه باعث آرامش میشه و ضرری نداره

حلالم کنید و خدانگهدار   
منکه خیلی درگیرش شدم دیروز تابلوهای خونه رو دراوردم و گذاشتم بدم بره

اشتباه کردی اینا همش مزخرفه اینا رمالی و دعا نویسی مدله .بلاگرا و یه مشت بی سواد شدن عالم برا جیب خودشون .تنها قانونی که در دنیا وجود داره برا هرچی تلاشه .چیزی می خوای براش تلاش کن این راه های فرعی و بی مقصد فقط سر در گمت میکنه

من به خداوند ایمان دارم که روز های خوبی پیش رو دارم ❤❤❤
والا نمیدونم بعضیا تعریف میکنن بعضیام بد میگن  ادم میمونه

عزیزم اینا بد عادتت میکنن دیگه فردا از این نتیجه نگیری میری سراغ یه چیز .دیگه از ما گفتن اگه قرار بود با جا به جا کردن دوتا گل و شمع پولدار شیم که دیگه اینهمه فقیر چیه تو دنیا.موفق باشی 

من به خداوند ایمان دارم که روز های خوبی پیش رو دارم ❤❤❤
دوستان پیج اینستا فنگشویی متفاوت کیان یاfengshuikianمشاوره رایگان میده من جواب گرفتم

راستش مدتیه اروم شدم البته پیگیری میکنم ولی مثل قبل درگیرش نیستم ، چند تا پیج و کانالم دارم ک معمولا دنبال میکنم