2777
2789

همه پولشو باید خودت بدی دیگه،از بیمارستان بپرس

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک نکنم چیزی بدن  واس اختیاری

افسردگی از جنس غم نیست،خشم است،خشمی علیه خود!خشمی که رو به درون چرخیده وحمله میکند.///شما روح ندارید! شما روح هستید، ک جسم دارید.👻 روانشناس🤓🧠

اگر هزینه اش برات مهم نیست حتما سزارین کن. من سزارین اجباری بودم چون بچه ام بریچ بود ولی بعد24ساعت قشنگ همه کارهام و میکردم. فقط حتما وقتی اجازه را رفتن بهت دادن زیادراه برو. باخودت روغن زیتون وکمپوت گلابی ک خونگی باشه ببر ک بعد ازعمل بخوری و شکمت کارکنه. توخونه هم حتما دستشویی فرگی استفاده کن اصلا اذیت نمیشی

اومدم فقط بهت بگم سزارین نکن  همین الان پیش خواهرم هستم سزارین کرده خیلی سخته

وا خو تا یک هفته اول شاید یه کم درد داشته باشه که با شیاف خوب میشه،دیگه چیش سخته

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
لطفا اینجوری نگو استرسمونو بیشتر میکنی

برا خودش میگه،سزارین خیلی راحته،دیگه بالاخره شکمت برش بخوره بهتر از اینه که اونجا برش بخوره 

برا خودش میگه،سزارین خیلی راحته،دیگه بالاخره شکمت برش بخوره بهتر از اینه که اونجا برش بخوره 

آره گلم ولی درکل من بخوامم نمیتونم طبیعی زایمان کنم دکترم گفته

خودم خیلی ترس و استرس دارم ایناهم که اینجوری میگن حالم بدتر میشه بخدا مدیون میشن بهم که ته دلمو خالی میکنن بیشتر

آره گلم ولی درکل من بخوامم نمیتونم طبیعی زایمان کنم دکترم گفته خودم خیلی ترس و استرس دارم ایناهم که ...

حالا اینا نمیدونم از رو قصد و غرض میگن یا چی ،ولی سزارین تو بیمارستان خوب ،با دکتر زنان و دکتر بیحسی خوب ،اصلا دنیایی با طبیعی فرق داره ،بسیار راحته،درد هاشم کاملا با دارو قابل کنترله

اینا که تحمل یه ذره درد سزارین رو ندارن امکان نداره بتونن طبیعی بزان دردش قابل مقایسه نیس