2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوره ناس وفلق زیاد بخون

من وسواس پاکی دارم.خیلی حالم بده..قبلا دکتر هم رفتم ولی اضطراب نجس نشدن بیچارم کرده

توو تبلیغ پوشک بچه هه میگه دوسِت دارم مای بی بی. خب پدسگ تو که به این خوبی حرف میزنی بگو ع ن دارم..

خوندن ۴ قل ..

منم خیلی شک میکردم وسط غسل بعد از یه حاج آقا پرسیدم گفت اگه زیاد شک کنی وسواس داشته باشی غسلتو به هم بزنی کلا اشتباهه هم گناهه چون هم داری آب هدر میدی هم اطاعت از شیطون میکنی

الان موقع غسل همش یا ذکر میگم یا ۴ قل میخونم یا بسم الله میگم واقعا تاثیرشو دیدم

من وسواس پاکی دارم.خیلی حالم بده..قبلا دکتر هم رفتم ولی اضطراب نجس نشدن بیچارم کرده

هروقت احساس کردی جایی نجسه دستتو بذار همونجا،  اگه تونستی قسم بخوری بگی اینجا نجسه پس یقین داشته باش که نجسه ولی اگه شک داشتی و نتونستی قسم بخوری پس پاکه

من خودم با همین روش خوب شدم، منم شدیدا وسواس پاکی و نجاست داشتم نابود شده بودم الان خدا رو شکر خیلی بهتر شدم

چه بگویم..نگفته هم پیداست..غم این دل؛ مگر یکی وُ دوتاست

اگه منظورت اینه ناخودآگاه به مقدسات تو ذهنت توهین میکنید درمانش فقط متخصص اعصاب و روان هستش و یه دوره مصرف دارو

الان سروتونین بدنت پایینه که باعث وسواس فکری شده و فقط با دارو درمان میشه

از کاربرای سایتن؟

نه عزیزم کاربر نیستند من دنباله مطلب در مورد نماز شب بودم اتفاقی کلیپ های ایشون رو دیدم در مورد وسواس هم خیلی مشاوره میدند  تو گوگل سرچ کن استاد علی محمدی نماز شب صفحه آپاراتش میاد راهکارشون قرآنیه ان شاالله برات خیر باشه