2777
2789

سلام خانوما من قبلا بندانداز استفاده میکردم خراب شد گفتم اپلیدی بهتره شاید اینو گرفتم  ۵ماه پیش تقریبا ۴۰۰ تومن 

اصلا راضی نیستم خیییلی درد داره از اخرین باری ک ازش با بدبختی استفاده کردم ۵ ماه میگذره تا الان دیگه استفاده نکردم بجز برای بالای لب ک خیلی میسوزونه 

بعدشم ک جوشای افتضاحی زدم ک الانم جاشون مونده منی ک جوش نمیزدممممم

شمایی ک اپلیدی استفاده میکنید چ تجربه ای دارین 

درد ندارع؟😫

برای صورت اصلا خوب نیست.برا بدن ولی خوبه من استفاده میکردم راضی بودم واقعا

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من استفاده میکنم ولی مثلا موم میندازم بعد اینو روش میکشم برای ریز هاش

من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم 

برا بدن اگه دردت میگیره پماد زایلا پی بزن تا سر بشه

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.

لولای ازدواج خریدم الکی ولی خب لیزر کرده بودم همون موقع هم 

خاک میخورخ تو کمد

شاغل.متاهل‌.شهروند‌‌استانبول‌ترکیه.                          حال‌دلم‌با‌،تو‌خوشه‌بغضت‌صدامو‌میکشه!-این‌عشقه هرجا‌که‌میرم‌مقصدی‌با‌من‌به‌دنیا‌اومدی!‌-‌این‌عشقه

والا منم عین همینو دارم، درد که داره ولی خوبیش اینه که دیگه پوست سیاه نمیشه من هر وقت میکشم تا یکی دوماه راحتم فقط سعی کن به صورتت نزنی ، ولی ژیلت هر یه روز درمیون کار داره اونم اعصاب خورد کنه

من ده سال استفاده میکردم خوب بود ولی الان حوصلشو ندارم  

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️