2777
2789

سلام خاهرا قشنگم من تاریخ اخرین پربودیم ۲۹ اسفند بود 

و امروز ب تاریخ پریودی ۳۷ هفته و یه روزم خب اما سونو ان تی ۳ روز عقب ترم و انومالی باز ۴روز حلوترم من فشار گرفتم و گفتن ۳۸ هفته باید ختم بارداری بدن اونم طبیعی ب روش اپیدورال الان میخواستم بپرسم بچه‌ام کامله؟؟دیگه دنیا بیاد یا بازهنوز نه خیلی حس وحالم عحیبه کسی طبیعی اپیدورال کرده؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من،ولی متوجه سئوالتون نشدم

اپیدورال کردی خوب بود من فشارخون گرفتم نمیدونم الان چند هفتمه اخرین پریوویم ۲۹ اسفند بود تو اپیکیشن زده ۳۸ هفته اما ۳۷ هفته و یه رورم بهدم زایمان‌اپیدورال خوبه؟؟؟

نه نه نزدم

معمولا ۳۷ هفته کامل بشه بچه کامل کامله مشکلی نداره.شمامیگین ۳۸ هفته .دکتر بهتر میدونه که گفته

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن