ترشی کلم قرمز رستورانی
نصف روز آماده میشه
کلم قرمز رو خورد کن، بعد به ازای هر مشت کلم یه قاشق غذاخوری نمک بریز، یعنی یه مشت کلم بریز توی کاسه یه قاشق نمک بریز روش، تموم که شد همه رو با هم قاطی کن که نمک قشنگ به همه جاش برسه، بعد سلفون بکش روش جوری که هوا نکشه، هر بیست دقیقه درشو باز کن با قاشق همش بزن و دوباره ببند. بعد که خوب آب پس داد بریز تو ابکش که آبش کشیده شه، آب نریزی روش ها. بعد مثل قبل یه مشت از کلم بریز این بار یه قاشق غذاخوری شکر بریز، آخر سر هم سرکه بریز.
چند ساعت بعدش آماده ست.
خیلی هم خوشمزه ست، زیاد هم ترش نیست که معده رو اذیت کنه 🤗🌺