2777
2789

التماس دعا دارم از همه ی دوستای عزیزم.

زن داییم 32 سالشه و امروز عمل تومور مغزی میشه.

خواهش میکنم با دلای پاکتون واسش دعا کنید خدا به خودش و بچه هاش و همسرش رحم کنه.

خدا به حق امیرالمومنین همه ی مریضا رو شفا بده💚💚💚

دنیا مال همه،بیخیال همه،من با تو حالم خوبه فقط💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالا ک عملش موفقیت آمیزه و سلامتیشو ب دست بیاره ب حق حضرت فاطمه.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل ...

ممنون عزیزم💖

سلام عزیزم. زن داییتون چطورن. بهترشدن؟ 

سلام عزیزم.خداروشکر عملش خوب پیش رفت.اما یه مشکلاتی که عوارض عمله واسش پیش اومده.گوشش نمیشنوه و دچار دو بینی شده. دکترش گفته به مرور زمان بهتر میشه.ممنونم از احوال پرسیت عزیزم التماس دعا دارم.

سلام عزیزم خوبید خواهر گلم ؟ 

خانواده محترم خوب هستن ؟ 

چه خبر 

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧

حال بیمارتون بهتر شد ؟ 

برای سلامتی همه عزیزان ✨: 

««🍁اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ 🍁.

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧
سلام عزیزم خوبید خواهر گلم ؟  خانواده محترم خوب هستن ؟  چه خبر

سلام عزیزم یه دنیا ممنونم.خداروشکر خوبیم محتاجیم به دعا💚💚💚

سلام عزیزم.خداروشکر عملش خوب پیش رفت.اما یه مشکلاتی که عوارض عمله واسش پیش اومده.گوشش نمیشنوه و دچار ...

سلام عزیزم خیلی وقت پیش تو ی تاپیک گفتین ی مادر سر زایمان 8 ماهه رفته تو کما الان اون مادر خوب شده +؟؟؟ ممنون میشم جواب بدین 

برای سلامتی خودم و همسرم صلوات میفرستی؟ خیلی احتیاج دارم... الهم صل الله محمد و آل محمد و عجل فرجهم
سلام عزیزم خیلی وقت پیش تو ی تاپیک گفتین ی مادر سر زایمان 8 ماهه رفته تو کما الان اون مادر خوب شده + ...

سلام نه متاسفانه به رحمت خدا رفتن