2821
2789
عنوان

دستور كيك

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 30 پست
من اول رزده تخم مرغ خوب ميزنم بعد شكر ووانيل اضافه ميكنم و دوباره مي زنم . اشتباه مي كنم؟

اره عزیزم اشتباهه من چند ساله دارم کیک میپزم اصلا برا کیک ساده زرده و سفیده رو جدا نمیکنم تخم مرغ رو همراه با وانیل و شکر اونقدر میزنم تا سفید و کشدار میشن

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اره عزیزم اشتباهه من چند ساله دارم کیک میپزم اصلا برا کیک ساده زرده و سفیده رو جدا نمیکنم تخم مرغ رو ...

اخه شنيدم اگه زرده را جدا بزني بعد آخر سر سفيده خوب همزده را اضافه كني پفش زياد ميشه 

شما زرده و سفيده را باهم ميزني بعد شكر و وانيل اضافه مي كني ؟ پفش خوب ميشه اسفنجي ميشه؟

عاها ببخش نمیدونستم مرسی از راهنماییت ❤️

خواهش میکنم 🌹ببخشید نگو عزیز نیازی نیست که 

اکثرا اشتباه میکنن میگن نطفه در صورتی که تخم مرغ خوراکی نطفه دار نیست 

واسه همین گفتم که در جریان باشی. 

نور خواهی مستعد نور شو.... 

اشتباه درست میکنی 

باید شکر وانیل تخم مرغ باهم بزنی تا کرم رنگ بشه 

بعد شیر و روغنو اضاف کنی 

بعد بری توی یه ظرف دیگه آرد و بگین پودر و پودر کاکائو (اختیاری) باهم قاطی کنی و کم کم به مواد تخم مرغ اضاف کنی

♡منو در تاپیک های فان و خاطره خنده دار تگ کنید♡ ◇آدرس آنلاین شاپم : online_shap_radman◇ ♧آدرس آتلیه آنلاینم : atelier_online♧ ☆به نیرو جهت کار در آنلاین شاپ نیازمندیم☆ □درخواست دوستی قبول نمیکنم□•°تیکر برای شب یلدا هست°•
خواهش میکنم 🌹ببخشید نگو عزیز نیازی نیست که  اکثرا اشتباه میکنن میگن نطفه در صورتی که تخم مرغ ...

بازم ممنونم ازت

درمانم تویی، دیگران بیهوده می‌جویند تسکینم... 💜 
اخه شنيدم اگه زرده را جدا بزني بعد آخر سر سفيده خوب همزده را اضافه كني پفش زياد ميشه  شما زرده ...

عزیزم من هیچکدوم رو جدا نمیزنم با هم میزنم تو ظرغ تحم مرغ رو که شکوندم وانیل و شکر میریزم بعد هم میزنم

اصلا بوي زهم تخم مرغ نميده اونوقت؟

نه

♡منو در تاپیک های فان و خاطره خنده دار تگ کنید♡ ◇آدرس آنلاین شاپم : online_shap_radman◇ ♧آدرس آتلیه آنلاینم : atelier_online♧ ☆به نیرو جهت کار در آنلاین شاپ نیازمندیم☆ □درخواست دوستی قبول نمیکنم□•°تیکر برای شب یلدا هست°•
پف ميكنه اسفنجي ميشه؟

آره ولی حتما قالبت ۱۰ سانت باشه و بگین پودرت مونده نباشه

پف ميكنه اسفنجي ميشه؟

دما فرت هم خوب باشه