2777
2789
عنوان

روتین پوستی روزانه

374 بازدید | 10 پست

سلام دوستان عزیز

میشه روتین های پوستیتون رو با هم به اشتراک بذاریم ؟

پوست مختلط هست و جوشای سر سیاه دارم ماسک هم فقط از ژلاتین و تفاله قهوه استفاده میکنم برای تمیز کردن جوشهای سر سیاه

هیچی پوستم و زیر چشمام فوق العاده داغون شده اما امروز میخوام برم چندتا کرم بخرم...اینجا هم یه مارک رو تبلیغ میکنه رفتم پیجش خیلی محصولاتش گرونه

☆خدا☆ تنها انیسی است که مانوس خود را هرگز رهانمیکند.......ان شاالله یه روزی دامن همه ی زنان سرزمینم سبز از وجود فرزند بشه و طعم مادربودن رو بچشن آمین...برای سلامتی دوقلوهام یه صلوات لطفا....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جوش سرسیاه فقط یک راه داره 

اونم اینکه بری پاکسازی 

یا اگر خودت قلم پیلینگ داری پاکسازی کنی ولی باید بلد باشی اولشم بخور بدی منافذت باز بشه بعد با قلم پیلینگ جوش هارا دربیاری 

بیرون انجام بدی بهتره 

بعدشم یه ماسک پاکسازی بذاری و صورتت بشوری و بعد تونر بزنی

جوش سرسیاه فقط یک راه داره  اونم اینکه بری پاکسازی  یا اگر خودت قلم پیلینگ داری پاکسازی ...

هزینه اش خیلی زیاده همه نمیتونن برن که ولی من با ژلاتین و قهوه نصف بیشترشون رو از بین میبرم هر هفته دوبار میذارم

من پوستم تقريبا چربه و حساس زود جوش ميزنم

روتين روزانم يبار صبح يبارم شب قبل خواب 

اول فوم شستشو ميزنم با فيس براش بعد ميشورم تونر ميزنم بعدش سرم بلوبري ميزنم بعدش ابرسان ميزنم

ماهي يبارم فيشيال ميرم بخاطر همين ديگه ماسك اينا زياد استفاده نميكنم تو خونه

عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۴.۵۰۰ وزن هدف ۷۵ 

هزینه اش خیلی زیاده همه نمیتونن برن که ولی من با ژلاتین و قهوه نصف بیشترشون رو از بین میبرم هر هفته ...

خب گفتم تو خونه هم میشه انجام داد فقط یه قلم پیلینگ میخواد که فکر کنم ده هزار تومنه زیاد نیست 

من پوستم تقريبا چربه و حساس زود جوش ميزنم روتين روزانم يبار صبح يبارم شب قبل خواب  اول فوم شس ...

سرم بلوبری برای چی خوبه؟ آبرسان چه مارکی استفاده میکنید منم پوستم چربه...هزینه فیشال چقدر میدین

☆خدا☆ تنها انیسی است که مانوس خود را هرگز رهانمیکند.......ان شاالله یه روزی دامن همه ی زنان سرزمینم سبز از وجود فرزند بشه و طعم مادربودن رو بچشن آمین...برای سلامتی دوقلوهام یه صلوات لطفا....
سرم بلوبری برای چی خوبه؟ آبرسان چه مارکی استفاده میکنید منم پوستم چربه...هزینه فیشال چقدر میدین

سرمه ويتامين سيه پوستو روشن ميكنه ضد پيريه

ابرسان طلا ميزنم در حال حاضر ولي يه كرم سفارش دارم كرمه چاي سبز واسه جوش خوبه هم اينكه صورتو مرطوب ميكنه اون برسه دستم ابرسانو ديگه نميزنم

فيشيال من ١٨٠ ميدم

عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۴.۵۰۰ وزن هدف ۷۵ 

سرمه ويتامين سيه پوستو روشن ميكنه ضد پيريه ابرسان طلا ميزنم در حال حاضر ولي يه كرم سفارش دارم كرمه ...

ممنون عزیزممم