2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دف-  استاد اصلی آموزشگاه ۱ میلیون 

بقیه استاد ها ۹۰۰ و کمتر

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم
هر ترم؟

اره عزیزم ترمش ۳ ماهه هست البته من قرار از دی ثبت نام کنم بره کلاس های ارف و بلز...

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
هرترم؟ ساز چی چه گرون

هموز که ساز تخصصی ندارن  چون تازه ۴ ساله اش برای کوکان از نوت شروع میشه بلز و ارف...‌ این چیزای مقدماتی

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
هموز که ساز تخصصی ندارن  چون تازه ۴ ساله اش برای کوکان از نوت شروع میشه بلز و ارف...‌ این چیزای ...

یعنی حتما باید با اینا شروع بشه؟بلزو... دخترم کلاس اولیه فعلا زبان میره دلم نمیاد خسته ش کنم

منم میخوام دخترمو بفرستم سه تار انشالله

بفرست من احتمالا بعد اینکه کلاس های مقدماتی رفت پیانو انتخاب کنم برای ساز تخصصی 

یعنی حتما باید با اینا شروع بشه؟بلزو... دخترم کلاس اولیه فعلا زبان میره دلم نمیاد خسته ش کنم

اره میگن موسیقی کودک حتما باید دوسال این کلاس هارو بره من ۵ ساله اش بسه حتما زبان هم می زارم بره 

اره میگن موسیقی کودک حتما باید دوسال این کلاس هارو بره من ۵ ساله اش بسه حتما زبان هم می زارم بره&nbs ...

خیلیم عالی

بله زبان خیلی خوبه

حالا مدرسه ش تموم شه ببینم دوست داره بذارمش موسیقی هم