2777
2789

قرص سیپرترون کامپاند میخورم یه دوره ۲۱ روزه باید بخورم میخام بعد از تموم شدن قرص یه اقدام بکنم برای بارداری به نظرتون احتمال اینکه بگیره چقدره؟

گفته میشه با مصرف قرص ۹۹ درصد احتمال هست باردار نشین اما ۱ درصد احتمال بارداری هست که همون باعث دوقلوزایی میشه، حالا باز همه چی به بدن شما برمیگرده 

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفته میشه با مصرف قرص ۹۹ درصد احتمال هست باردار نشین اما ۱ درصد احتمال بارداری هست که همون باعث دوقل ...

من اینو دکتر واسه اینکه پریودم بهم ریخته بود داد افتاده بودم ب لکه بینی بعد قبلش یه سونو واژینالم کرد گفت تخمکات خیلی تحریک شده بااینکه حین سونو پریودم بودم بدون اینکه هیچ داروی تحریک تخمک گذاری بخورم حالا یهو به فکرم افتاد قرص ک تموم شد قبل ازاینکه پری شم یه اقدامی بکنم ببینم میگیره یا نه

من اینو دکتر واسه اینکه پریودم بهم ریخته بود داد افتاده بودم ب لکه بینی بعد قبلش یه سونو واژینالم کر ...

حالا ان شاءالله که میگیره دلت شاد میشه 😍😍

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.