2777
2789
عنوان

بیایید از بامزگی های مامان بزرگ بابا بزرگ هاتون بگید😂😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2073 بازدید | 78 پست

منم یه مامان بزرگ شیرین دارم خیلی دوستداشتنیه والبته خیییلی تعصبی 😁😂 رفته خونه عمم .دوستای عمم هم بودن بعد شوهر عمم از سرکار برگشته عمم هم تیشرت و ساپورت داشته مامان بزرگم گفته وای وای میبینید دخترا چه پرو شدن ..شوهر من هنوز موهای سرمو ندیده😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉

ندارم هفت سال پیش مادربزرگ پدریمو فقط داشتیم که فوت کرد اونم انگار دشمنمون بود اصلا دوستمون نداشت

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تا 17سالگی خونواده مادریمو ندیدم :)

پدربزرگامو ندیدم 

ی مامان بزرگم باهامون بود 

الانم با خونوادع مادریم رفت و امد داریم  و خیلی اوکیم باهم 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بامزگی نداره هرجا نشسته آبرومو برده پیره آلزایمر گرفته بابام جلو جمع برگشته گفته بیا خونه ما میگه نمیام دختر تو به من احترام نمیذاره جلو من لباسشو در میاره با شورت قرمز میگرده حالا من اصلا شورت قرمز ندارم یعنی جلو عموهایم پسر عموهایم بچه هاشون کل طایفه آبرومو برد

سال هاست در کنار حیواناتی زندگی میکنیم که ادعای انسان بودن میکنن 

بچه که بودم با پدر بزرگم تو اصطبل اسبا بودم 

پدر بزرگم داشت باخودش فکروخیال میکرد بلند بلندم فکر میکرد

منم توعالم بچگی خودم بودم 

یهو دیدم داد میزنه سرباز خونر و اب برد سربازخونرو اب برد🤕🤕🤕🤕من تا دو روز شوک شده بودم 😂😂😂😂😂

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂
😂😂😂یه دونشو بگو دور هم بخندیم

دعوا هاشون با خندس تهش کل جمع قهقه میزنن

یا لکی همو میزنن

مثلا بابابزرگم الکی با مگس کش میوفته دنبال خانم جون

قصه عشقی که میگم قصه لیلی مجنونه🖤با یه روایته دیگه لیلی جای مجنونه🖤مجنون سر عقل اومده شده آقای این خونه🖤تعصب و یه دندگیش کرده لیلی رو دیوونه🖤دیوانه تو بودن هم عالمی دارد🖤🖤🖤...                                                                                   نامم را از یاد مَبَر...من با صدایت نفس میکشم🖤.