2777
2789
عنوان

کسی از بهزیستی بچه ای رو به فرزندی قبول کرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 27 پست
داداشت میدونه  چن سالشه الان  ؟

الان ۳۱ سالشه و اره میدونه هیچ وقت هم کسی ب روی خودش نمیاره بخدا مامام بیشتر از ما دوسش داره حتی کاری کرده برخی کارهامون با اجازه او چن انجام میدیم خداروشکر میکنم تو زندگیمونهس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه بیش از ۵ سال گذشته باشه از ازدواجتون نمیخواد . ولی ما چون ۴ سال گذشته میخواد ... از طرفی هم دوند ...

من ده ساله که ازدواج کردم

گاهی اوقات به فرزندخواندگی فکر میکنیم ولی هیچوقت تصمیم جدی نگرفتیم

الهی وربی من لی غیرک

عزیزم منم همسرم نابارور بود ولی اصلاا جدا نشدم و الان خدا رو شکر زندگی مون خیلی خوبه ما  سال ۸۷ فروردین ثبت نام کردیم شهریور ۸۷ دخترم رو تحویل دادن اون زمان خیلی نسبت به الان سخت نمیگرفتن برات آرزوی خوشبختی دارم با دختر گلت ❤🌱

مهربان باشیم🌱❤
الان ۳۱ سالشه و اره میدونه هیچ وقت هم کسی ب روی خودش نمیاره بخدا مامام بیشتر از ما دوسش داره حتی کار ...

چقد خوب حس بدی نسبت به شما ها نداره تو کخ هستی 

پس چطور بچه آوردید از بهزیستی 

ببخشید سوال میپرسم من خیلی کنجکاوم 😇

چقد خوب حس بدی نسبت به شما ها نداره تو کخ هستی  پس چطور بچه آوردید از بهزیستی  ببخشید سو ...

ن جانم اشکالی نداره .۵سال اول زندگیشونو مامانم مشکل قلبی داشت دکتر حاملگی قدغن کرد گف سمه اصلا توانایی بارو  اینارو نداری بعدش با درخواست دکتر و دوندگی و .تونست داداشمو بع فرزندی قبول کنن بعد ۴سال با پیوند قلبی ک مامانم انحام داد من و برادرم ب دنیا اومدیم