بچه ها بالاخره نامه ناباروری همسرمو گرفتیم و تازه تو سایت فرزندخواندگی ثبت نام کردیم ... همه شرایطش رو هم داریم ... ولی بعضیا میگن چند سال طول میکشه تا بهمون بچه بدن ... خیلی ناامید شدم خصوصا که متقاضی کودک دختر هستم ... کسی تاحالا بچه ای از بهزیستی اورده ؟؟؟ میدونین چند سال طول میکشه تا بچه بدن؟
الان ۳۱ سالشه و اره میدونه هیچ وقت هم کسی ب روی خودش نمیاره بخدا مامام بیشتر از ما دوسش داره حتی کاری کرده برخی کارهامون با اجازه او چن انجام میدیم خداروشکر میکنم تو زندگیمونهس
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم منم همسرم نابارور بود ولی اصلاا جدا نشدم و الان خدا رو شکر زندگی مون خیلی خوبه ما سال ۸۷ فروردین ثبت نام کردیم شهریور ۸۷ دخترم رو تحویل دادن اون زمان خیلی نسبت به الان سخت نمیگرفتن برات آرزوی خوشبختی دارم با دختر گلت ❤🌱
چقد خوب حس بدی نسبت به شما ها نداره تو کخ هستی پس چطور بچه آوردید از بهزیستی ببخشید سو ...
ن جانم اشکالی نداره .۵سال اول زندگیشونو مامانم مشکل قلبی داشت دکتر حاملگی قدغن کرد گف سمه اصلا توانایی بارو اینارو نداری بعدش با درخواست دکتر و دوندگی و .تونست داداشمو بع فرزندی قبول کنن بعد ۴سال با پیوند قلبی ک مامانم انحام داد من و برادرم ب دنیا اومدیم