بچه ها تواین سن چون به همه چیز دست میزنن یا اون تو دهانشون میزارن زود زودمریض میشن محیط دورش رو مرتب تمیز و ضد عفونی کن مخصوصا اسباب بازی ها یا هر چیزی رو که دوست داره و طرف دهانش می بره
بچه ها تواین سن چون به همه چیز دست میزنن یا اون تو دهانشون میزارن زود زودمریض میشن محیط دورش رو مرتب ...
آخه گلم میدونی پسرم خیلی زود زود اینجوری میشه خودشم شیر خشکیه لاغر کمبود وزن داره همینجوریشم وقتی هم که اینجوری مریض میشه هیچی نمیخوره خیلی ضعیف شده تو این دو روز
Uzulursun ama hiç bir şey olmamiş gibi devam edersin🖤🖤🖤
اگر اسهال باتب باشه عفونت هست و باید متناسب با وزنش چرک خشک کن استفاده کنه اگر تب نداره نگران نباش .گاهی هم بعضی از بچه ها موقع دندان در اوردن دچار این مشکل میشن
تنها راه ش اینه وقتی سالم مرتب به تغذیه اس رسیدگی کنی بدنش قوی بشه در مقابل بیماری نگران نباش
اصلا کلا خیلی بچه بد غذایه وقتی هم که سالمه هم به زور یه لقمه میزارم دهنش کلا بازیگوش و شلوغه اصلا میل به غذا نداره از صب تا شب هیچی نخوره عین خیالش نیست نمیدونم من با این بچه چی کار کنم آخه
Uzulursun ama hiç bir şey olmamiş gibi devam edersin🖤🖤🖤
ببین من این مشکل رو زیاد دیدم دو تا کار رو امتحان کن ببین کدوم جواب میده هر موقع غذا بهش می دی هر دفعه سعی کن یکی دوقاشق بیشتر بهش بدی تا کم کم معده اش جا باز کنه یا اینکه بیخیالش بشید صبر کنید تاحسابی گرسنه بشه و خودش سراغ غذا بره