2777
2789
عنوان

خانم های عزیز تبریزی

68 بازدید | 13 پست

خانم ها پسرم یک ونیم سالس تند تند اسهال استفراغ میشه حداقل ماهی یه بار اصلا لب به هیچی نمیزنه دیگه کلافم کرده یه دکتر خوب میشناسین ببرمش 

Uzulursun ama hiç bir şey olmamiş gibi devam edersin🖤🖤🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها تواین سن چون به همه چیز دست میزنن یا اون تو دهانشون میزارن زود زودمریض میشن محیط دورش رو مرتب ...

آخه گلم میدونی پسرم خیلی زود زود اینجوری میشه خودشم شیر خشکیه لاغر کمبود وزن داره همینجوریشم وقتی هم که اینجوری مریض میشه هیچی نمیخوره خیلی ضعیف شده تو این دو روز 

اگر اسهال باتب باشه عفونت هست و باید متناسب با وزنش چرک خشک کن استفاده کنه اگر تب نداره نگران نباش . ...

نه تب نداره عزیزم فقط اسهال و استفراغ اصلا لب به هیچی نمیزنه خیلی نگرانشم 

به نطر من رو بهداشت تمام وسایلش دقت کن هر وقت هم دچار این مشکل شد ابسیب فراوان بهش بده بچه ها اوار اس خوب نمی خورن ولی ابمیوه رو دوست دارن 

غذای مقوی مثل بلدرچین و کبک هم خوبه تو خونه عصاره شو بگیری وبهش بدی

به نطر من رو بهداشت تمام وسایلش دقت کن هر وقت هم دچار این مشکل شد ابسیب فراوان بهش بده بچه ها اوار ا ...

گلم اصلا هیچی نمیخوره به خدا یه ذرنه نوک انگشت موز هرچی تلاش کردم نتونستم بزارم دهنش خیلی بی اشتها شده 

شربت های مولتی ویتامین خارجی هم خوبه هم اشتهاشو زیاد می کنه هم مقاومت بدن رو مقابل بیماری بیشتر میکن ...

اتفاقا میدم به خاطر بی اشتهایش شربت ایمیونس میدم ولی بی فایده س دیگه نمیدونم چرا تند تند مریض میشه

تنها راه ش اینه وقتی سالم مرتب به تغذیه اس رسیدگی کنی بدنش قوی بشه در مقابل بیماری نگران نباش

اصلا کلا خیلی بچه بد غذایه وقتی هم که سالمه هم به زور یه لقمه میزارم دهنش کلا بازیگوش و شلوغه اصلا میل به غذا نداره از صب تا شب هیچی نخوره عین خیالش نیست نمیدونم من با این بچه چی کار کنم آخه 

ببین من این مشکل رو زیاد دیدم دو تا کار رو امتحان کن ببین کدوم جواب میده هر موقع غذا بهش می دی هر دفعه سعی کن یکی دوقاشق بیشتر بهش بدی تا کم کم معده اش جا باز کنه یا اینکه بیخیالش بشید صبر کنید تاحسابی گرسنه بشه و خودش سراغ غذا بره 

ببین من این مشکل رو زیاد دیدم دو تا کار رو امتحان کن ببین کدوم جواب میده هر موقع غذا بهش می دی هر دف ...

هر دو مورد و امتحان کردم متاسفانه هیچکدوم جواب نداده اصلا دیگه موندم چه کنم