2777
2789
عنوان

بچه ها پاروا درمان داره؟

5964 بازدید | 17 پست

لطفا کسایی که سگ دارن بیان. خواهرزادم سگ داره که متاسفانه بعد از سه روز همزمان با موقعی که سگ داشت دندوناش در میومد متوجه شدیم به پاروا مبتلا شده. بی اشتهایی و یک روز  اسهال داشت. الان یکم بهتره یکم با بی اشتهایی غذا میخوره.برای این بیماری کیت های تست دارن که که خیلی دقیق نیست . دامپزشک گفته امکان داره پاروا باشه اما سرحاله حیوون. خیلی نگرانم بیچاره هنوز 4 ماهشم نشده. دکتر سرم و چند تا آمپول نوشته .سگم 1 کیلویی لاغر شده. خیلی نگرانم، خواهر و خواهرزادم خیلی بهش وابسته هستن . در بدترین حالت ممکن امکان داره حیوون تلف بشه. شما تجربه ای دارید لطفا راهنمایی کنید .

ی بلاگره سگش پاروا داشت خوب شد 

شما اطلاعات بیشتری ندارید ؟ چون تشخیص این بیماری سخنه و اینکه ما بعد از 3 روز متوجه شدیم.میترسم دیر شده باشه براش  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما اطلاعات بیشتری ندارید ؟ چون تشخیص این بیماری سخنه و اینکه ما بعد از 3 روز متوجه شدیم.میترسم دیر ...

نه عزیزم من فقط تو استوریای اون خانم دیدم ک خیلی نگران بودن اما سگشون زنده موند

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱
خیلی حواستون باشه باید هر روز سروم بگیره ما دوتا از سگامونو پاروا از بین برد اصلا شوخی نگیرید

ممنونم ، ای بابا چقدر بد. بیچاره ها زبون ندارن بگن مریضن    فعلا هر روز دکتر میره و تقریبا هر 3 ساعت سرم داره. راه پیشگیری نداره؟  علائمشون چی بود ؟

خیلی حواستون باشه باید هر روز سروم بگیره ما دوتا از سگامونو پاروا از بین برد اصلا شوخی نگیرید

تو رو خدا دعا کنید زودتر خوب بشه. از دیشب همش ذهنم درگیره این بچه است.

اسهال بی اشتهایی استفراغ و لاغر شدن

این یه ویروسه که برای توله های زیر ۶ ماه خیلی شایعه کثلا اگر جایی رفته باشه مثل دامپزشکی که قبلا یه توله که پاروا داشته بوده رو‌آورده باشن سریع به این منتقل میشه کلا خیلی بیماریه بدیه 

اسهال بی اشتهایی استفراغ و لاغر شدن این یه ویروسه که برای توله های زیر ۶ ماه خیلی شایعه کثلا اگر جا ...

واییییی  علائمش که خیلی شبیه ، این بچه هم 3/5 ماهه. مرسی گلم 

سلام عزیزم سگ منم چندروزی هست که پارواش خوب شده اما حتما ببرید پیش یه دامپزشک خوب چون کاربلد بودن دامپزشک خیلی اهمیت داره، اصلا هم تو دادن آب و غذا بهش عجله نکنین و طبق گفته پزشکش پیش برین، الان که سرم تراپی رو شروع کردین انشاالله حالش زود خوب میشه، من سگمو از جاده پیدا کردم وواکسنشو زدم و دادم تو باغ نگهش دارن  اما اونجا مریض شد و فک کنم منم روز سوم خبر دادن بهم که چیزی نمیخوره و احتمالا مریضه و بردیم دامپزشک 

متاسفانه دامپزشک سگ من زیاد وارد نبود و فقط سرم قندی نمکی ساده میزد بهش و گف بعد ۴ روز آب و غذا بدین که بعد چندروز غذا خوردن دوباره حالش بدتر شد و مریضیش برگشت، بردم یه دکتر دیگه و اونجا بهش سرم رینگر زدن با یه عالمه ویتامین که حالش بهتر شد،الان هم فقط غذای ریکاوری کنسروی میدم بهش که معده ش دچار مشکل نشه، تقریبا سه هفته س اوردم تو خونه مراقبشم وزیاد بیرون نمیبرمش که سرما نخوره چون بدنش ضعیف شده

متاسفانه دامپزشک سگ من زیاد وارد نبود و فقط سرم قندی نمکی ساده میزد بهش و گف بعد ۴ روز آب و غذا بدین ...

الهی بیچاره حیوون، مریضیه خیلی بدیه براشون. ممنونم بابت نظرت 🙏🏻 خدا رو شکر حیوون کاملا خوب شده اما خیلی لاغر و بی اشتها شده. امیدوارم زودتر اشتهاش برگرده و مثل قبل بشه.

خواهش میکنم استارترجان،آره واقعا خیلی اذیت کننده س هم برا خود سگ هم برا صاحبش، نگران نباشین خیلی زود خوب میشه ، سگ من اصلا نمیتونست راه بره انقد بی جون بود پاهاش گره میخورد به هم ، اما خدا خودش مراقب این کوچولوهاست

سلام سگ که پاروا داره بی اشتها واسهال خونی میگیره وسریع باید ببرید کلینیک سرم تراپی بشه اصلا تا دوسه روز نباید آب وغذا بخوره خطرناکه حتی ابم خواست نباید بهش بدید فقط سرم زنده موندنشونم پنجاه پنجاه سگ خودمم متاسفانه الان سه روزه درگیره فقط میبرم سرم میزنم دیگه بقیش بستگی به مقاومت بدن خودش!داره که ویروس پس بزنه دوام بیاره