ziyba مدیر عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 2004 عنوان ععکسشو پروفایلش گذاشته😭💔 | مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 31 پست انقد چشاش خوشگله موهای مشکیش اوخ فداش بشم من کل زندگیم فداش بشه 😔😔💔💔درحالی ک دلمو شکونده و حالمو داغون کره مشکلی نداره بازم عاشقشم فداش شم😔💔😘 این کاربری دست دونفره فاطی رفیقم و خودم یلدا تاپیک ها مال اونه کاربری من jaaam هسش اگ کاری داشتید ب خودم بگید 1400/09/12 | 20:39 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ziyba مدیر استارتر عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 2004 دردناکه ار خیلی😔💔 این کاربری دست دونفره فاطی رفیقم و خودم یلدا تاپیک ها مال اونه کاربری من jaaam هسش اگ کاری داشتید ب خودم بگید
ziyba مدیر استارتر عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 2004 فکر کنم الان کم کم میخوای بگی شما ام فداش چیکار ب شما دارم عاجی😔💔 این کاربری دست دونفره فاطی رفیقم و خودم یلدا تاپیک ها مال اونه کاربری من jaaam هسش اگ کاری داشتید ب خودم بگید
یکی_یه_دونه_شم عضویت: 1400/09/06 تعداد پست: 3636 تمام مشخصاتش مشخصات عشقمه 🤭موهاشم فرفریه اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره
ziyba مدیر استارتر عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 2004 گفتی 14 سالته؟ اره دوماه دیگ میشه ۱۵ سالم😔💔خاک توسرم اونو ندارم 💔😔ناراحتش کردم از دست عصبی شد حرف های بد بهش گفتم رفتتت.....!💔 این کاربری دست دونفره فاطی رفیقم و خودم یلدا تاپیک ها مال اونه کاربری من jaaam هسش اگ کاری داشتید ب خودم بگید
فیونا۱۴۰۰ عضویت: 1400/06/04 تعداد پست: 766 اگه دلتو شکسته و داغونت کرده پس چه عشق و عاشقی!!!!یه کم برای خودت و زندگیت و شاد بودنت برنامه بریز و روزگار ی که میتونی در کنار خانواده و دوستات شاد باشی به غم هدر نده مخصوصا برا کسی که خودت میگی دلتو شکسته ....خود دانی رفیق ... لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم...
ziyba مدیر استارتر عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 2004 تمام مشخصاتش مشخصات عشقمه 🤭موهاشم فرفریه عه ب پای هم پیر بشین اگ شوهرته اگ دوس پسرته بهم برسیده عزیزم❤🙂 این کاربری دست دونفره فاطی رفیقم و خودم یلدا تاپیک ها مال اونه کاربری من jaaam هسش اگ کاری داشتید ب خودم بگید
_bitsy_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 23276 اره دوماه دیگ میشه ۱۵ سالم😔💔 خاک توسرم اونو ندارم 💔😔 ناراحتش کردم از دست عصبی شد حرف های بد به ... این تاپیکو نگه دار بعدا بهش میخندیو تاسف میخوری برای لحظاتی که الکی غمگین گذروندی My gaze settles only on you
ziyba مدیر استارتر عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 2004 اگه دلتو شکسته و داغونت کرده پس چه عشق و عاشقی!!!!یه کم برای خودت و زندگیت و شاد بودنت برنامه بریز و ... ممنون دوست گرامی🙏🌻❤ این کاربری دست دونفره فاطی رفیقم و خودم یلدا تاپیک ها مال اونه کاربری من jaaam هسش اگ کاری داشتید ب خودم بگید
یکی_یه_دونه_شم عضویت: 1400/09/06 تعداد پست: 3636 عه ب پای هم پیر بشین اگ شوهرته اگ دوس پسرته بهم برسیده عزیزم❤🙂 فداتشم عزیزم توام همینطور اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره
ziyba مدیر استارتر عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 2004 این تاپیکو نگه دار بعدا بهش میخندی و تاسف میخوری برای لحظاتی که الکی غمگین گذروندی هعییی💔 این کاربری دست دونفره فاطی رفیقم و خودم یلدا تاپیک ها مال اونه کاربری من jaaam هسش اگ کاری داشتید ب خودم بگید
ziyba مدیر استارتر عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 2004 💔 دقیقا😭💔 این کاربری دست دونفره فاطی رفیقم و خودم یلدا تاپیک ها مال اونه کاربری من jaaam هسش اگ کاری داشتید ب خودم بگید
fati_konkory عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 4219 هعییی💔 راست میگی میخندی منم الان میخندم میگم عاشق چی اون بودم ۵ سال اولا من همسن خودتم 😊اونم خیلی بهم ضربه زد میسپارمش به خدا دیده چیکار با قلبو روانم کرده