2777
2789
عنوان

ععکسشو پروفایلش گذاشته😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 31 پست
فکر کنم الان کم کم میخوای بگی شما ام فداش

چیکار ب شما دارم عاجی😔💔

این کاربری دست دونفره  فاطی رفیقم و خودم یلدا تاپیک ها مال اونه کاربری من jaaam هسش اگ کاری داشتید ب خودم بگید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تمام مشخصاتش مشخصات عشقمه 🤭موهاشم فرفریه 

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره
گفتی 14 سالته؟

اره دوماه دیگ میشه ۱۵ سالم😔💔

خاک توسرم اونو ندارم 💔😔

ناراحتش کردم از دست عصبی شد حرف های بد بهش گفتم رفتتت.....!💔

این کاربری دست دونفره  فاطی رفیقم و خودم یلدا تاپیک ها مال اونه کاربری من jaaam هسش اگ کاری داشتید ب خودم بگید

اگه دلتو شکسته و داغونت کرده پس چه عشق و عاشقی!!!!یه کم برای خودت و زندگیت و شاد بودنت برنامه بریز و روزگار ی که میتونی در کنار خانواده و دوستات شاد باشی به غم هدر نده مخصوصا برا کسی که خودت میگی دلتو شکسته ....خود دانی رفیق ...

لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم...
تمام مشخصاتش مشخصات عشقمه 🤭موهاشم فرفریه 

عه ب پای هم پیر بشین اگ شوهرته 

اگ دوس پسرته بهم برسیده عزیزم❤🙂

اره دوماه دیگ میشه ۱۵ سالم😔💔 خاک توسرم اونو ندارم 💔😔 ناراحتش کردم از دست عصبی شد حرف های بد به ...

این تاپیکو نگه دار بعدا بهش میخندی

و تاسف میخوری برای لحظاتی که الکی غمگین گذروندی

My gaze settles only on you

اگه دلتو شکسته و داغونت کرده پس چه عشق و عاشقی!!!!یه کم برای خودت و زندگیت و شاد بودنت برنامه بریز و ...

ممنون دوست گرامی🙏🌻❤

عه ب پای هم پیر بشین اگ شوهرته  اگ دوس پسرته بهم برسیده عزیزم❤🙂

فداتشم عزیزم توام همینطور 

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره
این تاپیکو نگه دار بعدا بهش میخندی و تاسف میخوری برای لحظاتی که الکی غمگین گذروندی

هعییی💔