2777
2789
عنوان

ما زنا چه مرگمونه!!

112 بازدید | 5 پست

روبه روی خونه ما ی خونه هست ک ی مستاجر جدید براشون اومده اونم تو زیرزمین ی ی هال و اشپزخونست فقط!  خلاصه با زنه دوست شدمو و و موقع حرف زدن فهمیدم ک پدر مادرش دیگه تحویلش نمیگیرن، میگفت عاشق شوهرش شده تو هفده سالگی و خونوادش مخالف بودن، اونم باهاش فرار کرده!  نه طلایی ن چیزی، و عکسای خونه باباش رو دیدم دود از کلم بیرون زد،خونه زندگی اعیانی و ماشین اوه، خلاصه باخودم گفتم بابا حتمن واقعن عاشق شده و مرد خوبیه شوهرش، تا وقتی ک دیدمش مرده ی لات تمام عیار بود! قمه داشت و سیگاری قهار، هنوزم دختره میگه پشیمون نیستمو عاشقشم!خونه زندگیشون ی فرش ی تی وی ازون قدیمیا و ی یخچال قدیمی، ی جیزایی ادم میبینه مغزش سوت میکشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دو سال

خب حالا زوده بزا ۴ ۵ سال بگذره میفهمه چه خریتی کرده حالا عشقه داغ وقتی سرد شد چشمش به همه ی حقایق های دنیا باز میشه میدونی چیه این و من حس کردم که فقر عشق و از بین میبره وقتی ۴ سال بگذره دیگه اینطوری که الان فکر میکنه نیست براش