2777
2789

امتحانا مستمر و ترمم شروع شدن ولی اصلا حال و حوصله ندارم الکی تو گوشی میچرخم ولی درس نمیخونم خانواده امم خیلی بهم امید وارن چیکار کنم🤦‍♀️

یه آدم به شدت مودی دنبال یه راه برای چاقی میگردم اگه میدونید رو پیامام ریپلای کنید بگید  لطفا لطفا لطفا لایکم نکید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم از صبح دراز کشیدم رو تخت حال بلند شدن ندارم 😑🥺💔

زندگی خیلی عجیبه ! ... وقتی موفقعیت های دیگران را لمس می‌کنی ! دلت لمس کردن دوباره میخواد ... میخوای اون تکه ای از موفقیت مال خودت و خودت باشه ! ولی نه با پول بدست میاد ! نه با عشق ... فقط با تلاش بدست میاد ... قطره قطره تلاش جمع گردد وانگهی دریای موفقیت شود !
به اين فكر كن كع من حسرت به دلم كه برگردم به اين روزا و بشينم درسم رو بخونم واقعا فرصتيه كه هيچوقت ...

نه نه عققققققق

یه آدم به شدت مودی دنبال یه راه برای چاقی میگردم اگه میدونید رو پیامام ریپلای کنید بگید  لطفا لطفا لطفا لایکم نکید 
کلاس چندمی منم💔💔 فردا امتحان دارم🥲

یازدهم تجربی 💔

دقیقا منم همینطورم فردام دوتا امتحان دارم برا کنکورم هیچییی نخوندم 🤦‍♀️😐😪خانوادم خیلی امیدوارن قب ...

چندمی رشتت چیه

گوشی ت  خاموش کن بزار تو کشویی جایی 

یه خورده خوراکی و تنقلات شکلاتی چیزی بذار کنارت موقع درس خوندن بخور 

واس من جواب میده 

هر ۲۵ مین ۵ دقیقه استراحت کن

آرزوی قشنگترین ها برای تویی که داری اینو میخونی گلی ❤🌱