2777
2789

من دوتا سقط داشتم😑

دنبال ازمایش و... رفتم ک بببنم مشکل چیه طبیعتن بعد هر سقط بدتر میخواستم ک زود باردار بشم 

ولی وقتی منطقی فکر کردم دیدم فعلا وقتش نی۲۱سالمه همسرم ۲۸ماشین دارم ولی مستاجریم خدارو شکر میگذر.نیم تصمیم دارم شاغل شم بعد یکی دوسال بچه بیارم چون ما اول فقط ب اون وقتی ک بچه میخنده و ارومه فکر کردیم وقتی کسی با بچه ویاد خونمون بوه شلوغ میکنه و... میبینم من نمیتونم از پسش بر بیام😑

ب نظر شما چ سنی خوبه برا به اوردن من دوسال دیگ تازه ۲۳سالمه اشنا ها و... هم میگن تا جوونی لذت ببر درسته؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچوقت

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

من بیست سالگی اقدام کردم چون آمادگی اشو داشتم ولی خدا هنوز تشخیص مصلحت نداده برای من 🥺😂 

ولی خب هر روز که میگذره تجربه بیشتر میشه دیگه

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹