2777
2789
عنوان

به نظرتون من عصبیم؟🤔

140 بازدید | 10 پست

امروز یه مهمونی دعوت بودیم دختر دایی ام از اول ک اومد خیلی سرد با من برخورد کرد یکمم ک خواستیم برقصیم اصن می رفت جلو ایینه تنها می رقصید حاضر نبود بیاد کنارم بعد منم چیزی نگفتم سر خودم رو به عکس و فیلم و واتساپ گرم کردم بعد اومد گف چه خبرته این همه عکس میگیری منم گفتم کم محلی میکنی فازتو درک نمیکنم اونم گفت فاز من درک نشدنیه 😐☹ گفتم باشه پس ادامه بده خیلی ناراحت شدم ولی بازم چیزی نگفتم رفتم نشستم خودمو سرگرم کردم بعد دیگه اومدیم اخر کار عکس بگیریم جلو همه دراومد گفت من با این عکس نمیگیرم😐😐💔 کاملا بی احترامی کرد بهم اینم بگم ک من ازش چندسال بزرگ ترم و منم خیلی بهم برخورد 

شما فکر کن داری میری با یکی عکس بگیری در بیاد بگه من باهات عکس نمی گیرم

ادامه تو پست بعدی...

منم خیلی ناراحت شدم همه هم تقریبا متوجه شدن منم دیگه داشت خیلی بدم میومد از اون فضا رفتم تو اتاق و گفتم من ک ندیده ی عکس نیستم ک اینجور به من میگه...

بعد دیگه تا اخر باهاش صحبت نکردم و نگاشم حتی نکردم 

شب ک برگشتیم مادرم گفت عصبی هستی چرا یهو رفتی تو اتاق😐💔 من همینکه خودمو کنترل کردم جلو جمع قهوه ایش نکنم خودش خیلی بود به نظرم حالا نظر شما چیه؟ شما بودین چیکار می کردین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خیلی ناراحت شدم همه هم تقریبا متوجه شدن منم دیگه داشت خیلی بدم میومد از اون فضا رفتم تو اتاق و گ ...

من میگفتم والا ندید بدید عکس نیستم دوسم ندارم با ادامایی مثل تو عکس بندازم