2777
2789
نه بچه تازه به دنیا میاد روز تولدش میشه 1سال مثلا 10دقیقه

بله.

اون در جواب فردی بود که یکسال کم کردن، گفتم پس طبق نظرشون باید بشه شمع صفر !

ولی وقتی واسه اون یک میذارن , یعنی امسال منهای تاریخ تولد، پس نباید واسه بقیه سن ها یک شمع کم کنن! منظورم این بود.

بله. اون در جواب فردی بود که یکسال کم کردن، گفتم پس طبق نظرشون باید بشه شمع صفر ! ولی وقتی واسه او ...

باید کم کنن دیگه چون وقتی ففوت میکنی چیزی هست که تمومش کردی بچت هم 5ش تموم میشه وارد 6میشه پس 5تا شمع باید فوت کنه

Keep your head up, movin’ on

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سر این موضوع شمع تولد همیشه منو مامانم بحث داریم اخرم به نتیجه نرسیدیم😂💔

بحث نکن ، یه تفریق ساده انجام بده     

امسال منهای سال تولد.

میشه تعداد شمع.

همیشه اون بچه پارسال رو توی ذهنت بیار که شمعش یک هست، نه صفر   

باید کم کنن دیگه چون وقتی ففوت میکنی چیزی هست که تمومش کردی بچت هم 5ش تموم میشه وارد 6میشه پس 5تا شم ...

یک باید کم بشه؟!؟!؟!؟

پس بچه پارسال، یک کم بشه، میشه شمع صفر ؟!؟!؟!

یا همون شمع یک میذارین؟!

اگر شمع یک میذارین، سال بعدش دوباره شمع یک میذارین ؟!؟! چون میگین یک عدد کم میشه!!!!

یک باید کم بشه؟!؟!؟!؟ پس بچه پارسال، یک کم بشه، میشه شمع صفر ؟!؟!؟! یا همون شمع یک میذارین؟! اگر ...

میتونی شمع نزای یا عدد صفر بزاری بچه 1ساله که نمیتونه شمع فوت کنه

میتونی شمع نزای یا عدد صفر بزاری بچه 1ساله که نمیتونه شمع فوت کنه

حالا بیخیال زیادم مهم نیس تا الان ک تولدای خودمون اینجوری بوده تو بچگی ک از یک شروع کردن تا آخر گوگلم همونو میگ میگ مثلا فلان روز وارد ۲۶ سالگیت شدی همونو فوت کن ولی خب من دیدم ک میگن وارد سال مثلا ۲۷ میشه ۲۶ رو فوت میکنه ک ینی تموم شد اونم ب نظرم درسته ی جورایی

حالا بیخیال زیادم مهم نیس تا الان ک تولدای خودمون اینجوری بوده تو بچگی ک از یک شروع کردن تا آخر گوگل ...

هر 2تاش درست هست ولی یک سری ها کلا یک بعدی هستن نمیتونن جور دیگه ببینن.

هر 2تاش درست هست ولی یک سری ها کلا یک بعدی هستن نمیتونن جور دیگه ببینن.

اره مثلا به طور مثال میگم بچه ای که متولد ۴آذر ۹۷ هست ۴ آذر ۹۸ یک سالش تموم شده وارد سال دوم میشه پس شمعش میشه ۱ باز ۴ آذر ۹۹ ۲ سال تموم شده وارد ۳ میشه پس ۲ و بعد ۴ آذر ۱۴۰۰ وارد ۴ میشه ۳ سال تموم شده پس ۳ خب این کجاش غلطه؟ب نظرم درسته 

اره مثلا به طور مثال میگم بچه ای که متولد ۴آذر ۹۷ هست ۴ آذر ۹۸ یک سالش تموم شده وارد سال دوم میشه پس ...

بین 1 و 2یا 3 و4هم یک عددی هست دیگه 1سالش تموم میشه ولی وارد 2نمیشه میشه 1سال چند ماه 12ماه تموم میشه وارد 2میشه و.... ولی شمع تولدش هم میتونه صفر باشه هم یک بستگی داره چجوری ببینیش دیگه

اره مثلا به طور مثال میگم بچه ای که متولد ۴آذر ۹۷ هست ۴ آذر ۹۸ یک سالش تموم شده وارد سال دوم میشه پس ...

خب شما درست میگی عزیزم.

در اصل داری همون فرمول اصلی رو میگی، یعنی امسال منهای سال تولد.

۱۴۰۰-۱۳۹۷=۳ 

یا 

۹۸، شمع ۱

۹۹، شمع ۲

۱۴۰۰، شمع ۳

چه سال به سال بشماری بری جلو،چه اون فرمول، جواب یکی میشه!

اون آقا میگه عدد یک رو باید کم کرد ! یا مثلا سال اول شمع صفر گذاشت! که این نظر دومی دیگه جز عجایب بود! 

خب شما درست میگی عزیزم. در اصل داری همون فرمول اصلی رو میگی، یعنی امسال منهای سال تولد. ۱۴۰۰-۱۳۹۷= ...

پس قیمه ها رو نریختم تو ماستا😂🤣فقط اینک ساعت ۴ شب ناراحت شمعای روی کیک تولدیم😂

اگه از شکم مادرش حساب کنی درسته ولی کسی اینجوری حساب نمیکنه