2777
2789
ببین موهای منم بلنده  موهای منم الان دوماهه داره مشت مشت می ریزه  منم اعصابم بخاطرش داغو ...

موی بلند حیفه چندسال مو نگه داشتیم الان اینا که میریزه تو بگو همین امروز جاش مو درمیاد به اندازه همه سال‌های قبل باید صبر کنیم تا اون تا مو رشد کنه بلند بشه موها پر بشه بازم خوبه خداروشکر موهام پرپشت هست اگه کم پشت بود الان هیچیش نمونده بود

ببین موهای منم بلنده  موهای منم الان دوماهه داره مشت مشت می ریزه  منم اعصابم بخاطرش داغو ...

میگم واسه شما فورا همون موقع که کرونا گرفتین ریزش گرفت یا یه مدت بعدش من شهریور کرونا گرفتم الان چند روزه اینجوری شده  نکنه چشم خورده باشه چون یه جاهایی رفتم که موهام خیلی تو چشم همه بود 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگم واسه شما فورا همون موقع که کرونا گرفتین ریزش گرفت یا یه مدت بعدش من شهریور کرونا گرفتم الان چند ...

نه منم یه مدت طول کشید 

عوارض کروناست چشم زخم اینجوری عمل نمیکنه     

برای ریزش موفقط قطره الن بیوتی عااالیه

من شوهرم ریزش موشدید داشت همه چی هم استفاده کرده بود هرپک ک بگین ازماهواره و اینترنت سفارش داد و لی بی فایده بود تااینکه ی مشاور متخصص پوست و مو این قطره روپیشنهاد داددستش درد نکنه خوبیش اینه ک ارسال درب منزل دارن رایگان

اینم پیج تلگرامیشونه  t.me/mahsolatezibayi1400