2777
2789
عنوان

بچه ها کرونای شدید گرفتم بیاین کمک نفسم بالا نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 40 پست
میترسم زنگ بزنم اورژانس منو ببرن بیمارستان واقعیتش از بیمارستان میترسم بعد بچمو چیکار کنم 

بیمارستان ترس نداره اینکه نری دکتر و دیر اقدام کنی ترس داره بعدم بری بیمارستان که سریع نمیگن بستری 

این نیز بگذرد...                                   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خدا کمکت کنه مواظب باش بچت مریض نشه خیلی ناراحتت شدم به خدا😔 یه مسکن قوی بخور واسه سرفتم ی ...

ممنون عزیزم زحمت افتادی بچه رو از خودم دور کردم ولی خب بدون من راحت نمیخوابه

میترسم زنگ بزنم اورژانس منو ببرن بیمارستان واقعیتش از بیمارستان میترسم بعد بچمو چیکار کنم 

عزیزاگه حالت بده حداقل به یه دکتر تو اینترنت دکار ساینا ویزیت کن بهت بگه یه دارویی چیزی بخری چون میگی میترسی برل اینجوری هم خوبه بد نیست دیگه بهت  دارو میده احتمالابزن دکتر ساینا تو نت برات بالا میاد

عزیزم برایه بهتر شدن حالت سه تا آیه الکرسی خوندم ❤

مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊                                     ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند  ....💔

حتما حتما حتما اسکن ریه بده .

عزیزم من شنیدم قلیون عرق نعنا بدی کلی نفست باز میشه ( تنباکو اینا نداشته باشه هاااا، فقط بجا آب رو عرق نعنا بریز  و بکش)

تجربه شخصی خودم هم بخور جوش شیرین بود که واقعا اثر کرد 

منو لایک نکنید
اره تقریبا بیست روز پیش فکر کنم از وقتی واکسن زدم ضعیف تر شدم

ببین من و خانوادم کرونا گرفتیم دیگه نگم که جقدر شدیییید بود یه ستگ پهن پیدا کن اندازه کف دستت بذار رو شعله پیک نیکی چیزی داغ داغ بشه ملافه بنداز رو سرت با نصف لیوان سرکه سیب قطره قطره بریز رو سنگ داغه نفس بگش با اولین بخاری که از سرکه تنفس میکنی نفست باز میشه .

ولی خدایی برو شوهرتو بیدار کن من بودم ایجور بی تفاوتی میکرد شوهرم جرش میدادم پاشو دختر مظلوم بازی بذار کنار بیدارش کن بچه گناه داره گرفتار نشه . 

💖