2777
2789
عنوان

میشه بیایین یکم درد ودل کنیم ☹

130 بازدید | 16 پست

چند روزه خیلی ناراحتم هیشکیم ندارم یکم باهم حرف بزنیم دلم خیلی گرفته همش یاد گذشته ها میوفتم دوباره شدم قبل ها من ۱۶ سالم ک بود زوری پدر مامانم شوهرم دادبعد کلی ازار و اذیت از طرف خودشوهرمو و خانوادش و اینک فهمیدم شوهرم معتاده و همچینین بشدتم زن باز بود بعد ی سال جدا شدم ۱‌.۲ سال بعد اروم اروم حالم خوب شد الان چن روزه همش اونا میان ت ذهنم حالم بد میشه همش یلد میوفته ک ب مامانم از دهنم در رفتم گفتم بابابزرگو حلال نمیکنم برگشت گف منم شیرمو حلالت نمیکنم ک مث سگ بمیری همش یادمیوفته ک منو فدای خونوادش کرد درحالی من الان فقط ۱۹ سالمه وقتی میبینم حتی الانم اگ باشه دوباره طرف خونوادشو میگیره میسوزم 

بچه هستین بقیشم بگم 

بله

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله

امروز خون بابابزرگم اینا بودیم خوب شده بودم ولی چن روزه وقتی میبینمشون دوباره حرصم میگیره نمیتونم تحملشون کنم امروز عصبانی شدم دستام شوننه هام شروع ب لرزیدن کرده البته بعد جداییم اینطوری شدم ییادگار مادرشوهرمه بعد خالم میگ دستاشم میلرزه مسخرع میکنه میخنده مامانمم میگ اره دیگ تیک عصبی داره 

درحالی ک این خالم خودش سگه همه ازش متنفرن ن اخلاق داره ن قیافه هنوز یادم نرفته وقتی شوهرمو س بار با زنا گرفته بودم و فرداش ک حالم خیلی بود دیگ تصمیم طلاقمو گرفته بودم اومد ت اون حال منو شماتت کرد گف عب نداره از دفعه بعد یادمیگیره باید چجوری رفتار کنه در حالیک بخدا من از قیافه ن اندام ن اخلاقق هیچی کم ندارم شوهرم مریض جنسی ادم ننبود تقصیر منن چیه منو بدبخت کردن ولی هنوزم طلبکارن 😭