2777
2789

بچه ها، اولش با کلی ترس و لرز از این که شاید سایزش نشه و رنگش یا مدلش شبیه عکسشون نباشه چند جفت بوت و چند تا بلوز کاموا و شلوار لی سفارش دادم اینترنتی، بعد امروز رسید...

با فکر این که حتما چندتاییش قرار نیس بهم بیاد رفتم بسته هارو باز کردم در کمال تعجب عاشق تک تکشون شدم😍 واقعا اولین بار بود که از همه خریدام راضی بودم، عکسشونو بزارم؟😄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نیکی وپرسش؟ 

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

مبارکت بیب

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

تروخدا زود بزار مبارکت باشه تک تکشون

خدایا یه نی نی تپل و سالم قسمت همه ارزومنداش بکن پسر کوچولوی منم واسم نگهدار😍😍😍خدایا گله دارم از زمینو زمانت از دلم که هر روز میشکنه و هیچ مرحمی براش پیدا نمیکنم دلم میسوزه واسه مادری که بادردو دلام موهاش سفید شده واسه پدری که هر روز به غماش اضافه میکنم خدایا کمکم کن واسم دعا کنین محتاج دعاهاتونم😢