2777
2789

سلام دوستان دختر من پنج سالو نیمه ست.

چند باری پیش اومده تو خواب دم دمای صبح بالامیاره نه یکبار ودوبار😭چندین بار تا گلاب به روتون محتوای معدش خالی بشه وبه زرداب برسه😔چندین بار بردم دکتر وفوق تخصص گوارش تو کرج

سونو وازمایشش خوب بود الهی شکر اما دکترش گفت باید اندوسکوپی بشه با بیهوشی😭😭من خیلی استرس دارم 

تا حالا برای بچه هاتون تهوع مکرر پیش اومده؟ خواهش میکنم کمکم کنید 

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استرس داره؟

بچه؟ممکنه واینکه من خودم بهش استرس میدم هی میپرسم دلت درد میکنه؟ خوبی؟ 

البته فقط تو خواب و نزدیک صبح این اتفاق میوفته

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.
ببه پسرمن کوچیکتر ک بود برادر زادم درتنهایت گفتن رفلاکس

۵ سالشه تا حالا نبوده اینجوری 

من میترسم نکنه چیز بدی باشه

پسرم موقع پیش دبستانے واوایل اول ابتدایے ایجورے بودقبل ازرفتن بہ مدرسہ بامعده خالے زردآب بالامےآورد ولے بہ مروربرطرف شدخداروشڪر آزمایشش هیچ مشڪلے هم نداشت الان ۱۳سالشہ

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگےست...دلم براےشما تنگ نمےشود🥺اللهم صل علے محمدوآل محمد وعجل فرجهم
پسرم موقع پیش دبستانے واوایل اول ابتدایے ایجورے بودقبل ازرفتن بہ مدرسہ بامعده خالے زردآب بالامےآورد ...

تهوع مکرر داشت ؟ مثلا چندین بار پشت سرهم؟

تهوع مکرر داشت ؟ مثلا چندین بار پشت سرهم؟

ازاسترس هرروزڪارش بودچندبارے بهش فشارمےامد تابالابیاره خوب میشد

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگےست...دلم براےشما تنگ نمےشود🥺اللهم صل علے محمدوآل محمد وعجل فرجهم

شاید مسئله ای براش پیش اومده که میترسه و تو خواب واکنش میده. 

باز هم نمیدونم

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
ازاسترس هرروزڪارش بودچندبارے بهش فشارمےامد تابالابیاره خوب میشد

شما اندوسکوپی کردین؟

[QUOTE=217532747]شاید مسئله ای براش پیش اومده که میترسه و تو خواب واکنش میده.  اخیرا اتفقات ناراحت کننده رخ داده اما نمیدونم اثرات اون هست یا خیر

[QUOTE=217532747]شاید مسئله ای براش پیش اومده که میترسه و تو خواب واکنش میده.  اخیرا اتفقات نار ...

اگر دقیقا بعد از اون اتفاقات شروع شده میتونه عواقبش باشه. 

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰