2777
2789
عنوان

امشب بابامو کوچیک کردم توجمع.. اخ بابابمیرم برات حالم خرابه

| مشاهده متن کامل بحث + 818 بازدید | 60 پست
مقصر بابات بوده خب اصلا چ معنی داره راجع به فامیل اونا صحبت کنه

اره میدونم من اصن دلم نمیخاد بابام خودش وکوچیک کنه وبخاذ شوخی کنه وبااینا حرف بزنه ک بخان ارزششو ببرن زیرسوال.. عصبی شدم بم برخورد بد رفتارکردم پشیمونم وحالم خراب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا به خودی میزنی؟  کنترل کن خودتوووو

عصبی شدم پشیمونم ـ.. ومیدونم نباس خانواده خودت وجلو خانواده شوهزت خراب کنی اخه اون فردا بی احترامی کنن وبگن دخترخودشم بد رفتار میکنه 

اما چ کنم ک پشیمونم وداغون چهره بابام میاد جلوچشاما گریم میاد باز 

الهی گریم گرفت ناراحت نباش مطمئنا بابات ازت ناراحت نشده منم یه بار با بابام بد حرف زدم هر شب گریم ...

اوم چشم... بخدا الان شوهرمم کنارم خابه خب ب بابامم زنگ زدم مذرت خاهی گفتا ک ناراحت نشدم ولی عذاب وجدان گرفتم 

برو گل و شیرینی بگیر دست باباتو ببوس باهاش عکس بگیر بزار تو پروفایلت اون مادر شوهر ول وله جادوت ببین ...

چشم.. نمیشع اتفاقا همش دلم پره شوهرمم قبل اینکه بخابع بم گفت چته بیاهرچی ناراحتت کرده بم بگو تااروم شی ازچی اینقد اذیت میشی ک همینجور چشات پره ودور خودت میچرخی... بعدم بااون عجوزم سرد برخورد کردم. لعنت بهم

صد رحمت به مادرشوهرت والا تو بدتر حرف زدی خواهرم

اخه عصبی شدم دیدم با بابام اونجوری خرف زد... منم ب بایام گفتم چرا خودت وکوچیک میکنی هزار بار گفتم اینجوری ارزش خودت پایین نیار ک کسی بت چیزی بگه... خاستم این مادرشوهرم بفهمه چقد حرفش اذیتم کرد وعصبی شدم خذالعنتش کنه

تو اتفاقا با این کارت به اونا توپیدی

ها خب بخداهمه قصدم همین بود ک بفهمن بابای من ادم کمی نیست ک بد باهاش برخورد کردن... بفهمن چقد از حرفشون ناراحت شدم... فقط قصدم این بود اما یادم میادا  ای خدا

اشتباه خیلی بزرگی کردی. مادر شوهرت فوق العاده جسوره ک با بابات اینطور حرف زده....  حالا این بیچ ...

اخ میدونم اشتباه کردم اما لجم گرفت با پدرم بد حرف زد سر باباخالی کردم ک مادرشوهرمم بفهمه چقد عصبی شدم