2777
2789

سلام چطورین خوبید بچه ها امشب بابام ویه دوتااقواممون اومدن خونه ما... من باخانواده شوعرم ک الهی نباشن باهم زندگی میکنم... اقاهمه اینا نشسته بودن... بعد پدرم یه شوخی کرد ویه حرف راجب دخترعموی مادرشوهرم زد... بچه ها حرف بد وشوخی زشت و... نبودبخدا... 

یهو مادرشوهرم پرید ب بابامم ک خجالت بکش وفلان... این حرفا مال شما نیست وبابامم گفتم خونت اباد مگه من چی گفتم... 

من تواشپزخونه بودم بم برخورد وایسادم توجمع جلوبقیع سربابام داد زدم ک چرا ارزش خودت ومیاری پایین غرورخودت وخورد میکنی جلو وبرایه ادم بی ارزش خودت ومیاری پایین اصن توخونه اینا چراشوخی میکنی اخه بم برخورد ک مادرشوهرم جبهه گرف برا بابام... 

از سرشب ک رفتن دارم میمیرم بغض گلوم گرفته پشیمونم ک چرااینجوری با بابام حرف زدم... 

دیگ وقتی رفتن زنگ بابا زدم مذرت خاهی کردم وگفتم چرابااینا شوخی میکنی ک جنبه ندارن... باباگفت اشکال ندارع ناراحت نشدم از حرکتت...وای فکر چهره بابام میکنم تواون لحظه بازگریم میگیره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو دیگه کی هستی بابا

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

الهی

گریم گرفت

ناراحت نباش مطمئنا بابات ازت ناراحت نشده

منم یه بار با بابام بد حرف زدم هر شب گریم میگیره بخاطرش

ولی روم نمیشه برم عذر خواهی

قدر باباتو بدون

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...

برو گل و شیرینی بگیر دست باباتو ببوس باهاش عکس بگیر بزار تو پروفایلت اون مادر شوهر ول وله جادوت ببینه حساب کار دستش بیاد با مادر شوهرم سر و سنگین باش حرصتم سر شوهرت خالی نکن انگار نه انگار که اتفاقی افتاده با پنبه سر ببر

اشتباه خیلی بزرگی کردی. مادر شوهرت فوق العاده جسوره ک با بابات اینطور حرف زده....  حالا این بیچارم ی حرفی زده رو شوخی یا از دهنش پریده یا هرچی این  زنک مادر شوارت  ی ذره شعور داشته باش نپر ب اون بنده خدا ... واقعا ک 

الهی😔من جای شما خیلی ناراحت شدم😔😔😔من رو بابام و مامانم خیلی خیلی حساسم 

هـمسرم عشـق منـه❤️💞خـدایا خیــلی خیــلی شکـرت😍 میشه لطف کنین واسه سلامتی مامان و بابام و همسرم یه صلوات بفرستین🥰